pogledaj ovu recenziju za TSP
http://www.gitare.info/page.php?id=16345i ja sam zainteresovan za ovu džitru, ali koliko vidim jedino oni sa Konjarnika to naručuju.
Pre nedelju dana i više sam ih zvao da pitam hoće li konačno dobiti nešto (kao što su obećali) i neki lik reče da zovem za 20-tak dana. (što bi bilo negde sledeće nedelje).
Za sada imaju tamo dva blejda, od kojih jedan (sbst) ima pokvarenu elektroniku, a drugi je (crni) koliko vidim već rkan i akan (mada zvuči odlično).
Pitao sam ovog lika što je pisao recenziju da li zna gde ima još da se kupe, te mi on pomenu Novi Sad (zvao, nemaju Texas Standard Pro), Brčko (nisam zvao) i dal reče Subotica..
Ajde, pa javni ako saznaš nešto.
Ja praktično ovima iz Konjarnika dajem još jednu šansu (jer su me do sada rastezali i zavlačili u neki muljando tipa "doći će..očekujemo..ne znamo šta stiže..uvek dođe svašta..razni modeli i međumodeli..sa koferom..trt mrt..") pa ako i sada bude nešto na tu temu, kupujem MIM strata. (Nikako da saznam i na ovom Guitar Art Expo-u da li će biti prodaja ili samo izlaganje? Nadao sam se da će možda tamo biti nešto da se izabere)
Inače, da dodam, koliko sam listao po netu (a listao sam dosta) nisam naišao NI NA JEDNU lošu, slabu, sumnjivu ili bili kakvu negativnu kritiku za Blade stratove. Naprotiv. Sve same hvale i oduševljenja.
Uostalom, pročitaj i ovu recencziju..pa eto.