Radi se o ovoj gitari sa slike

Tj o ovoj gitari..
http://www.godinguitars.com/godinradp.htm
sta mislite..?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A to da je do jaja, da to sudis po izgledu, ili si ga probao negdje..??dweezil wrote:meni je taj Godin bash do j... dopada mi se, btw otkud za tako male pare ?!
vlobrk wrote:Nisu to preterano male pare.Nov je oko 500e tako da je povoljna ponuda ali nije nikakav BOOM.
Verujem da je taj lik i stavi u uglase da bi se natezao da izvuce tih 250e.
Super je to sto ne gotivis Squier-e ali za 300e nema nov Fender u prodavnici tako da . ......
Naravno tu su Ibanezi koji za iste pare pruzaju mnogo vise![]()
Mozda bi ipak trebao da imas na umu da je ovo Chambered gitara.Nisam je nikada video uzivo ali predpostvaljam da posto se zove Radiator da ima uzduzne komore.Ipak je to neki fazon Hallow gitare sto bi prvo trebao da uzmes u obzir.
Koliko sam skapirao magneti su singlovi sto mu dodje nesto kao JazzMaster sto je meni super.Tebi?
Iskreno ruzna je ali se meni bas zbog toga svidja.Nekako mi je super taj LesPaul-iki Telecaster.
Preslusao sam neke snimke na YouTube i bas mi se svidja kako zvuci.
Na osnovu toga sto sam video na netu i onoga sto znam o Godin gitarama (probao sam samo jednu jako skupu) mislim da je jako dobra kupovina samo je pitanje odgovara li tebi?
Za 300e imas Squier Classic Vibe seriju.Niko ko je probao nije ostao ravnodusan a proba ne kosta.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest