Yamaha Pacifica 611
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Yamaha Pacifica 611
Pre neki da sam slusao ovu Pacificu, "ujeda" kako radi! Radi se o najboljoj i najskupljoj Pacifici. Ima Seymour Duncan magnete, na bridgu Custom 5(moze da se splituje), a na necku P90. Jel neko ovde probao tu gitaru? Kakvi su utisci? 

Re: Yamaha Pacifica 611
Nisam probao ali sam odusevljen kako ovom liku ta gitara radi u svakom klipu koji je snimio zarad demonstracije opreme.
Snima dosta demoa gitarske opreme za ovaj kanal:
https://www.youtube.com/user/baxshopnl
Snima dosta demoa gitarske opreme za ovaj kanal:
https://www.youtube.com/user/baxshopnl
Hahaha, njega sam i ja slusao. Brutalna gitara. Sjajan clean ima, a i u distorziji je odlicna. 

- Rockatansky
Mnogo cudno izgleda... 

- tommytigh77
Najskuplja Pacifica je bila diskontinuirana 904, ako se ne varam. Ja imao 812W, ubijala gitara. Generalno Yamaha ima najbolji odnos cena - kvalitet, tj. najviše dobiješ za date pare. Mada, nažalost, ne prave više top električne gitare kao nekad, okrenuli su se budžetskim modelima.OggyPRS wrote:Radi se o najboljoj i najskupljoj Pacifici
Kao neki izobliceni StratRockatansky wrote:Mnogo cudno izgleda...

Onda je ovo trenutno najskuplja Pacifica. Btw, ima Grover civije na zakljucavanje. Ova gitara bi trebalo da kosta bar 1000e.Najskuplja Pacifica je bila diskontinuirana 904, ako se ne varam.
- tommytigh77
OggyPRS wrote:Ova gitara bi trebalo da kosta bar 1000e.

Apsolutno. 812W imala alder trup sa flame maple topom, Seymour Duncan SSL-1 (x2) i '59 magnete, Wilkinson tremolo, Sperzel locking čivije, a platio sam je mislim oko 500 eura. Novu. U Mitrosu.
Sad bi bilo divno naici na neku 611-icu na oglasima, ali trenutno nema nista. Smrc