Koju djitru da kupim?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koju djitru da kupim?
Dakle, sviram uglavnom Metallicu, Trivium, i sl. stvari. Znaci samo metal. Otac jednog mog prijatelja moze da mi donese gitaru iz Amerike i to bez carine jer je pilot. Ja sam pretrazivao po netu sta se nudi i otprilike sam izbor sveo na sledece gitare:
ESP LTD F-250
ESP LTD KH-202
Schecter C-1 FR
Schecter Hellraiser Deluxe
Jackson DXMG
Sta mislite koja je najbolja?
Zelim da kad kupim gitaru ne menjam nista neko vreme jer nemam toliko para da cim uzmem gitaru menjam magnete i sl. Max para koje sam spreman da dam je 550 dolara.
Nadam se da cete me posavetovati, prokomentarisati ove gitare sto sam postavio ili mozda predloziti nesto novo...
Hvala unapred.
ESP LTD F-250
ESP LTD KH-202
Schecter C-1 FR
Schecter Hellraiser Deluxe
Jackson DXMG
Sta mislite koja je najbolja?
Zelim da kad kupim gitaru ne menjam nista neko vreme jer nemam toliko para da cim uzmem gitaru menjam magnete i sl. Max para koje sam spreman da dam je 550 dolara.
Nadam se da cete me posavetovati, prokomentarisati ove gitare sto sam postavio ili mozda predloziti nesto novo...
Hvala unapred.
Re: Koju djitru da kupim?
meni se schecteri jako svidjaju...
http://guitars.musiciansfriend.com/prod ... sku=518873
a od ovih gitara koje si postavio bi suzio izbor na schecter i jackson
a od ovih gitara koje si postavio bi suzio izbor na schecter i jackson
Schecter je zakon.
Cortex wrote:Schecter je zakon.

Glupo je da se i ja ne javim kada se spominje Schecter.
- mislim_stvarno
Jackson rula...
ovo je sedamstota ista tema i jako ispada glupo uopste ista pricati,ti nama ne mozes da postavis pitanje koja je bolja nego jer mi tebi mozemo da odgovorimo samo koja se nama vise svidja i koju preferiramo,i mi smo tu na pomoci jedino ako se slozimo,sto sada moze ali i ne mora da se desi..
E pa hvala na odgovorima
Nego nisam ni ocekivao da ce mi neko reci "e kupi ovu gitaru", nego sam cisto hteo da cujem misljenje vise razlicitih ljudi...sto se tice ukusa, meni se sve ove svidjaju i voleo bih sve da ih imam, tako da se slazemo sta god da se kaze
Nadao sam se samo da ce neko prepoznati koja je od ovih najbolja i da kaze zasto to misli, jer mislim da ce izmedju Jacksona i Schecter-a odluciti finese.
Inace, da li je bolje imati EMG 81/85 magnete ili Duncan designed active HB-105? Kakvi su ovi EMG HZ magneti? Kazu da su kao 81/85 samo sto su pasivna verzija?!

Inace, da li je bolje imati EMG 81/85 magnete ili Duncan designed active HB-105? Kakvi su ovi EMG HZ magneti? Kazu da su kao 81/85 samo sto su pasivna verzija?!
Last edited by uRk[3] on 28 Jul 2009, 18:28, edited 1 time in total.
ESP LTD F-250 izgleda nekako robotski
ne bih ti preporucio Jackson DXMG - jer je firma umrla od kako je 7ender qpio...(koliko ja znam)
ne bih ti preporucio Jackson DXMG - jer je firma umrla od kako je 7ender qpio...(koliko ja znam)
ja bi isao na hellraisera..
me 2bokicasa wrote:ja bi isao na hellraisera..
Meni se LTDovi ne sviđaju...
Inače ništa ne fali post-fender Jacksonima, ja bih taj DKMG uzeo, uklapa se u cenu.
Javi šta si uradEo
Inače ništa ne fali post-fender Jacksonima, ja bih taj DKMG uzeo, uklapa se u cenu.
Javi šta si uradEo

q de je ibanez??????? ovo je diskriminacija
def EMG

nove jackson gitare zvuce k'o q*** za razliku od onih kada su bila jedna firma, tj. dok ih nije qpio 7ender.......to je moje misljenjaBobi wrote:Meni se LTDovi ne sviđaju...
Zavisi koje... druga stvar je što do nas jadnika u Srbiji obično stižu Made in China ili Made in India komadi.