Ali si se odlicno raspisao !

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Argumentiraj bilo čiju prevaru i oštećenost.gricko wrote:'ajde da se i ja zapljunem na temu.Shady wrote:Prvo, Shady nikada nikoga nije prevario niti oštetio!
prvo - to nije istina da nikada nikoga nisi 'prevario niti oštetio'!
maya aukcija: znao si koja su k/p pravila za aukciju
Bravo!faks wrote:gdje su šabani: [youtube]5tL-JBpS0W8&feature=related[/youtube]
Prvo, da vidimo ko ovdje stvarno laže - jesi zvao Mitros da provjeriš moje navode?Funkomat wrote:Shady wrote: Kukas kako te ljudi optuzuju bez pitanja i da si spreman da das odgovore na svako pitanje.
Pa hajde onda lepo redom.
Na koju cifru?Funkomat wrote:Mozes dobiti nazad hrvatski pdv ali moras platiti nas. Tacno je da je carina 10% a nas pdv je oko 20%, ako se dobro secam. Znam da ukupno dodje na oko 30.
Na ovu nakon skidanja Hrvatskog PDV-a.Hotstepper wrote:Na koju cifru?Funkomat wrote:Mozes dobiti nazad hrvatski pdv ali moras platiti nas. Tacno je da je carina 10% a nas pdv je oko 20%, ako se dobro secam. Znam da ukupno dodje na oko 30.
Onu shto dobijem na rachunu u prodavnici?
Ili na onu kad mi se skine 23% Hrvatskog PDVa?
...to su te ekonomsko/pravne zavrzlame koje komplikuju svet!
U beogradskom je bilo HW1 po tim cenama(66k i 71 za sunburst) i ne samo njih vec i svega ostalog sto je bilo tada oznaceno na rasprodaji,kada je pocela ona rasprodaja starih modela..a novih nema jer je umesto HW1 sada tu American Special..tako da....khmShady wrote:Podsječam:
1) Jel imaju Highway One Stratocastera u prodaji? Nemaju! A nakon što su ga rasprodali spustili su mu cijenu na 66.000. A dok su ga imali bio je 78.000, (ranije i više). Zovi Mitros i provjeri ovo.
vertigo_beat wrote:[quote="Joey Sartiani
MI imamo SSSS - cetiri S
Ja imam samo SS na telecasteru. Na Epiphonu imam HH.
Svaka tebi chast ako mislish da ti onda ovo pristaje...Joey Sartiani wrote:
2) Mozete vi da pricate sta hocete ja sam akademski gradjanin, zavrsio sam fakultet od vecine vas sa obrazovaniji, ovde su sve klinci i propali studenti i poneki matorac bluzijaner
...
Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Ponašaš se gore nego bilo koji klinac ovdje.Joey Sartiani wrote:Samo da kazem nekoliko stvari o sebi jer vidim ovde se pise sve i svasta:
1) Nisam klinac, stariji sam od vecine vas
Ti mozda i jesi akademski gradjanin, ali tvoje ponasanje i tvoji maniri nisu u skladu sa ponasanjem i manirima akademskog gradjanina.Joey Sartiani wrote: 2) Mozete vi da pricate sta hocete ja sam akademski gradjanin, zavrsio sam fakultet od vecine vas sa obrazovaniji, ovde su sve klinci i propali studenti i poneki matorac bluzijaner
Navodis istorijski primjer kad su ljudi slijepo vjerovali crkvi i ponasali se u skladu sa crkvenim pravilima, i nisu imali prava kao sto imaju danas i nisu imali razvijenu svijest kao sto imaju danas, tako da mislim da tvoj primjer nije relevantan pokazatelj date situacije.Joey Sartiani wrote: 3) To sto ste vecina nista ne znaci osim da ste u zabludi - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan.....Isto tako i sa Sokratom i Isusom Hristom i sa mnooogim istorijskim licnostima.....Nikad copor neobrazovanih zivotinja nije bio pametniji od jednog pametnog....Mozemo sada shady i ja da dovedemo nasih 100 dugara pa da malo vas tripujemo drndamo zezamo prozivamo i slicno i da budemo vecina....Da li to znaci da cemo biti nuzno u pravu? Ne....
Nisu samo Shady-jevi oglasi ovdje komentarisani, ali su cesto komentarisani zbog cijene, koja je naravno previsoka, pa ljudima smeta, ali to je njegovo pravo, isto sto je i nase pravo na slobodu govora.Joey Sartiani wrote: 4) Nisam nikakav Shady-jev prijatelj, rodjak, nije mi obecao nista na rate, nije mi dao kintu da ga reklamiram i cistim mu obraz i slicno.....Sta li sve niste rekli bre.....HVALA VAM PUNO ZNATE LI KOLIKO ME ZABAVLJATE U ZADNJE VREME DOK CITAM SVE TO.....LOLKoliko ste vi prsli ljudi......Hajde da se skupimo i da zapalimo Shady-ja kao one vestice sto su spaljivali...Drugog leka nema za vas...... Vas psihicki zivot je otisao aut.... Vi imate opsesivno-kompulsivne radnje neke da idete na KP trazite Shady-jeve oglase divite im se prvo 5 minuta, (manicna faza) zatim se skenjavate jer ne mozete to da kupite (depresivna faza) a zatim dodjete ovde i pisete o njemu histerisete na njegove oglase itd!
Joey Sartiani wrote: 5) Izvinjavam se Shadiju javno ako nekad nesto napisem sto ima veze sa njim kao npr "da mi je pomogao da uvalim svoju gitaru i zaradim 200e i tako neke price, to nije istina ali eto ponekad ne mogu da izdrzim da napisem tako nesto, malo da se nasalim sa likovima ovde jer su urnebesno smesni, pa neka crkavaju od muke malo...
Jos ste izmislili vi sami da mi dao JEM na rate a meni to bilo smesno pa rekao odo ja da sviram JEM a vi se klosarisite sa vasim Skvajerima, i MNOGI POLUDESE OVDE I IZNAPLJUVASE ME HAHAHAHAH Kakvi ste vi frikovi - pa jel moguce da ste se primili kao MArica na ...sumsko voce......Jos onaj jedan frik nesto zabenavio - "Ma pre bih ja slusao i nekog pocetnika na LP kinezu nego tebe na JEMu hahahah a jadan ne zna sta prica, naravno da bi slusao mene i moga JEma, sta vise slusao bi pre mene i na skvajeru nego tog njegovog na JEMu....PO ko jos po youtubu bre ima preko 8 miliona pregleda kako svira....
Brate, mi smo svi ovdje ispod tvog nivoa, zasto dopustas sebi da se spustas na nas nivo i zasto posjecujes forum gdje su svi ispod tvog nivoa?Joey Sartiani wrote: 6)Sto se tice mene i ostalih - vrlo je prosto - nikada ne ulazim i ne citiram nekog prvi pa ga napljujem ako me nije pomenuo! Znaci udjem na temu, odgovaram na nju NJAMANJE OD VAS SVIH ZAJEDNO SPAMUJEM (SIGURAN SAM 98,345%)
Pokusavam da dam svoj doprinos temi. Kada se neko javi i pocne da proziva samo odgovaram u slicnom stilu tj spustam se na njegov nivo! I onda ide domino efekat! Ali da bih ja odgovorio 20orici ljudi ja moram da posaljem 20 postova a svako ponaosob od njih po 1 ! To stvara opticku iluziju kod modova i ostalih nemih posmatraca pa ispada da ja nesto samo pisem pljujem spamujem, A ZAPRAVO JA SE MACUJEM OVDE SA MIN 20 COVEKA, koji se jadni trude ali evo piznajem pobede me ipak na kraju i zayebu, sta da radim njih je 20 a ja sam sam!
Nadam se da znas da mozes da odgovaras krivicno za svoje pisanje po forumu, i da te u svakom trenutku mogu prenaci preko tvoje IP adrese, zato pazi sta pises - prijateljski savjet.Joey Sartiani wrote: Ukratko - postuj na temu, ne obracaj mi se, ne vredjaj direktno/indirektno i SVE CE BITI U REDU! Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Njihovim...?Joey Sartiani wrote: Ali kontam da to nije fer jer se igram sa njihovim psihickim zivotom koji je izuzetno nestabilan
ti mora da si iz ovog klana??Joey Sartiani wrote:Samo da kazem nekoliko stvari o sebi jer vidim ovde se pise sve i svasta:
1) Nisam klinac, stariji sam od vecine vas
2) Mozete vi da pricate sta hocete ja sam akademski gradjanin, zavrsio sam fakultet od vecine vas sa obrazovaniji, ovde su sve klinci i propali studenti i poneki matorac bluzijaner
3) To sto ste vecina nista ne znaci osim da ste u zabludi - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan.....Isto tako i sa Sokratom i Isusom Hristom i sa mnooogim istorijskim licnostima.....Nikad copor neobrazovanih zivotinja nije bio pametniji od jednog pametnog....Mozemo sada shady i ja da dovedemo nasih 100 dugara pa da malo vas tripujemo drndamo zezamo prozivamo i slicno i da budemo vecina....Da li to znaci da cemo biti nuzno u pravu? Ne....
4) Nisam nikakav Shady-jev prijatelj, rodjak, nije mi obecao nista na rate, nije mi dao kintu da ga reklamiram i cistim mu obraz i slicno.....Sta li sve niste rekli bre.....HVALA VAM PUNO ZNATE LI KOLIKO ME ZABAVLJATE U ZADNJE VREME DOK CITAM SVE TO.....LOLKoliko ste vi prsli ljudi......Hajde da se skupimo i da zapalimo Shady-ja kao one vestice sto su spaljivali...Drugog leka nema za vas...... Vas psihicki zivot je otisao aut.... Vi imate opsesivno-kompulsivne radnje neke da idete na KP trazite Shady-jeve oglase divite im se prvo 5 minuta, (manicna faza) zatim se skenjavate jer ne mozete to da kupite (depresivna faza) a zatim dodjete ovde i pisete o njemu histerisete na njegove oglase itd!
5) Izvinjavam se Shadiju javno ako nekad nesto napisem sto ima veze sa njim kao npr "da mi je pomogao da uvalim svoju gitaru i zaradim 200e i tako neke price, to nije istina ali eto ponekad ne mogu da izdrzim da napisem tako nesto, malo da se nasalim sa likovima ovde jer su urnebesno smesni, pa neka crkavaju od muke malo...
Jos ste izmislili vi sami da mi dao JEM na rate a meni to bilo smesno pa rekao odo ja da sviram JEM a vi se klosarisite sa vasim Skvajerima, i MNOGI POLUDESE OVDE I IZNAPLJUVASE ME HAHAHAHAH Kakvi ste vi frikovi - pa jel moguce da ste se primili kao MArica na ...sumsko voce......Jos onaj jedan frik nesto zabenavio - "Ma pre bih ja slusao i nekog pocetnika na LP kinezu nego tebe na JEMu hahahah a jadan ne zna sta prica, naravno da bi slusao mene i moga JEma, sta vise slusao bi pre mene i na skvajeru nego tog njegovog na JEMu....PO ko jos po youtubu bre ima preko 8 miliona pregleda kako svira....
6)Sto se tice mene i ostalih - vrlo je prosto - nikada ne ulazim i ne citiram nekog prvi pa ga napljujem ako me nije pomenuo! Znaci udjem na temu, odgovaram na nju NJAMANJE OD VAS SVIH ZAJEDNO SPAMUJEM (SIGURAN SAM 98,345%)
Pokusavam da dam svoj doprinos temi. Kada se neko javi i pocne da proziva samo odgovaram u slicnom stilu tj spustam se na njegov nivo! I onda ide domino efekat! Ali da bih ja odgovorio 20orici ljudi ja moram da posaljem 20 postova a svako ponaosob od njih po 1 ! To stvara opticku iluziju kod modova i ostalih nemih posmatraca pa ispada da ja nesto samo pisem pljujem spamujem, A ZAPRAVO JA SE MACUJEM OVDE SA MIN 20 COVEKA, koji se jadni trude ali evo piznajem pobede me ipak na kraju i zayebu, sta da radim njih je 20 a ja sam sam!
Ukratko - postuj na temu, ne obracaj mi se, ne vredjaj direktno/indirektno i SVE CE BITI U REDU! Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Ali kontam da to nije fer jer se igram sa njihovim psihickim zivotom koji je izuzetno nestabilan
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest