Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
vertigo_beat

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by vertigo_beat » 15 Jan 2011, 16:19

(opet sam se raspisao) :mrgreen: :ziveli:[/quote]

Ali si se odlicno raspisao !

:1:

Shady

Post by Shady » 15 Jan 2011, 16:28

gricko wrote:
Shady wrote:Prvo, Shady nikada nikoga nije prevario niti oštetio!
'ajde da se i ja zapljunem na temu. :(
prvo - to nije istina da nikada nikoga nisi 'prevario niti oštetio'!
maya aukcija: znao si koja su k/p pravila za aukciju
Argumentiraj bilo čiju prevaru i oštećenost. Image
Što se tiče aukcija, gore sam sve rekao, neću da se ponavljam. Image
faks wrote:gdje su šabani: [youtube]5tL-JBpS0W8&feature=related[/youtube]
Bravo! :ma bravo: Treba li da budem iznenađen?
I jel imaš još nešto u ponudi? Nekog "Jašara" ili slično? :?
Funkomat wrote:
Shady wrote: Kukas kako te ljudi optuzuju bez pitanja i da si spreman da das odgovore na svako pitanje.
Pa hajde onda lepo redom. :wink:
Prvo, da vidimo ko ovdje stvarno laže - jesi zvao Mitros da provjeriš moje navode? Image

Podsječam:

1) Jel imaju Highway One Stratocastera u prodaji? Nemaju! A nakon što su ga rasprodali spustili su mu cijenu na 66.000. A dok su ga imali bio je 78.000, (ranije i više). Zovi Mitros i provjeri ovo.

2) Jel imaju EP4000W u prodaji? Nemaju! Nakon što su ga rasprodali spustili su mu cijenu na 26.000. A dok su ga imali bio je 45.000 din. Sada imaju samo EP2500W kojeg cijene preko 36.000. A EP4000W (kog naravno nemaju!!) stavili su kao da mu je cijena 26.000 (znači, cijelih 10.000 jeftinije prodaju slabiji snagaš od jačeg modela kojeg imaju). Provjeri i ovo.

Dakle, mene si optužio da govorim neistinu, iako govorim... I? jesi li provjerio ove navode? :roll:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 15 Jan 2011, 16:33

Valjda je ovo dobra tema da postavim pitanje...
Zasigurno mi spada pod "histerija" :wink:
Poshto sam prodao svoju gitaru, i sada ovu koju trazhim nemam kod nas da kupim, a i niko ne zna ni od prilike da
mi kazhe kad ce je biti, ni dal ce biti u toj boji koju bih ja zheleo,
pade mi na pamet da je kupim u komshiluku, u Osijeku.
Nazvao radnju, oni mi sve potvrdili, imaju, rekli mi cenu...

Jel mozhe neko da mi kazhe, da li ja onda pri povratku mogu na carini da uzmem nazad PDV od Hrvatskih carinika, koji sam platio Hrvatskoj (koji kod njih iznosi 23%) i koje bih sve troshkove imao kod nashih carinika?
Mislim da je kod nas carina na svu robu do 3000e 10%, ali da li postoji josh neki porez ili sl.?
Jel ima neko ko bi to znao da mi razjasni?
Mozhe i na PP.
:ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 16:44

Mozes dobiti nazad hrvatski pdv ali moras platiti nas. Tacno je da je carina 10% a nas pdv je oko 20%, ako se dobro secam. Znam da ukupno dodje na oko 30.

vertigo_beat

Post by vertigo_beat » 15 Jan 2011, 16:50

[quote="Joey Sartiani

MI imamo SSSS - cetiri S

Ja imam samo SS na telecasteru. Na Epiphonu imam HH.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 15 Jan 2011, 17:01

Funkomat wrote:Mozes dobiti nazad hrvatski pdv ali moras platiti nas. Tacno je da je carina 10% a nas pdv je oko 20%, ako se dobro secam. Znam da ukupno dodje na oko 30.
Na koju cifru?
Onu shto dobijem na rachunu u prodavnici?
Ili na onu kad mi se skine 23% Hrvatskog PDVa?
...to su te ekonomsko/pravne zavrzlame koje komplikuju svet! ::ranting::

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 15 Jan 2011, 17:03

Samo da kazem nekoliko stvari o sebi jer vidim ovde se pise sve i svasta:

1) Nisam klinac, stariji sam od vecine vas

2) Mozete vi da pricate sta hocete ja sam akademski gradjanin, zavrsio sam fakultet od vecine vas sa obrazovaniji, ovde su sve klinci i propali studenti i poneki matorac bluzijaner

3) To sto ste vecina nista ne znaci osim da ste u zabludi - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan.....Isto tako i sa Sokratom i Isusom Hristom i sa mnooogim istorijskim licnostima.....Nikad copor neobrazovanih zivotinja nije bio pametniji od jednog pametnog....Mozemo sada shady i ja da dovedemo nasih 100 dugara pa da malo vas tripujemo drndamo zezamo prozivamo i slicno i da budemo vecina....Da li to znaci da cemo biti nuzno u pravu? Ne....

4) Nisam nikakav Shady-jev prijatelj, rodjak, nije mi obecao nista na rate, nije mi dao kintu da ga reklamiram i cistim mu obraz i slicno.....Sta li sve niste rekli bre.....HVALA VAM PUNO ZNATE LI KOLIKO ME ZABAVLJATE U ZADNJE VREME DOK CITAM SVE TO.....LOL :XD: Koliko ste vi prsli ljudi......Hajde da se skupimo i da zapalimo Shady-ja kao one vestice sto su spaljivali...Drugog leka nema za vas...... Vas psihicki zivot je otisao aut.... Vi imate opsesivno-kompulsivne radnje neke da idete na KP trazite Shady-jeve oglase divite im se prvo 5 minuta, (manicna faza) zatim se skenjavate jer ne mozete to da kupite (depresivna faza) a zatim dodjete ovde i pisete o njemu histerisete na njegove oglase itd!

5) Izvinjavam se Shadiju javno ako nekad nesto napisem sto ima veze sa njim kao npr "da mi je pomogao da uvalim svoju gitaru i zaradim 200e i tako neke price, to nije istina ali eto ponekad ne mogu da izdrzim da napisem tako nesto, malo da se nasalim sa likovima ovde jer su urnebesno smesni, pa neka crkavaju od muke malo...
Jos ste izmislili vi sami da mi dao JEM na rate a meni to bilo smesno pa rekao odo ja da sviram JEM a vi se klosarisite sa vasim Skvajerima, i MNOGI POLUDESE OVDE I IZNAPLJUVASE ME HAHAHAHAH Kakvi ste vi frikovi - pa jel moguce da ste se primili kao MArica na ...sumsko voce......Jos onaj jedan frik nesto zabenavio - "Ma pre bih ja slusao i nekog pocetnika na LP kinezu nego tebe na JEMu hahahah a jadan ne zna sta prica, naravno da bi slusao mene i moga JEma, sta vise slusao bi pre mene i na skvajeru nego tog njegovog na JEMu....PO ko jos po youtubu bre ima preko 8 miliona pregleda kako svira....

6)Sto se tice mene i ostalih - vrlo je prosto - nikada ne ulazim i ne citiram nekog prvi pa ga napljujem ako me nije pomenuo! Znaci udjem na temu, odgovaram na nju NJAMANJE OD VAS SVIH ZAJEDNO SPAMUJEM (SIGURAN SAM 98,345%)
Pokusavam da dam svoj doprinos temi. Kada se neko javi i pocne da proziva samo odgovaram u slicnom stilu tj spustam se na njegov nivo! I onda ide domino efekat! Ali da bih ja odgovorio 20orici ljudi ja moram da posaljem 20 postova a svako ponaosob od njih po 1 ! To stvara opticku iluziju kod modova i ostalih nemih posmatraca pa ispada da ja nesto samo pisem pljujem spamujem, A ZAPRAVO JA SE MACUJEM OVDE SA MIN 20 COVEKA, koji se jadni trude ali evo piznajem pobede me ipak na kraju i zayebu, sta da radim njih je 20 a ja sam sam!

Ukratko - postuj na temu, ne obracaj mi se, ne vredjaj direktno/indirektno i SVE CE BITI U REDU! Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Ali kontam da to nije fer jer se igram sa njihovim psihickim zivotom koji je izuzetno nestabilan

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 17:03

Hotstepper wrote:
Funkomat wrote:Mozes dobiti nazad hrvatski pdv ali moras platiti nas. Tacno je da je carina 10% a nas pdv je oko 20%, ako se dobro secam. Znam da ukupno dodje na oko 30.
Na koju cifru?
Onu shto dobijem na rachunu u prodavnici?
Ili na onu kad mi se skine 23% Hrvatskog PDVa?
...to su te ekonomsko/pravne zavrzlame koje komplikuju svet! ::ranting::
Na ovu nakon skidanja Hrvatskog PDV-a.
Izmedju ostalog... pre nego odes da kupis gitaru, odes do limanske poste i pitas gde je carina (ista zgrada ali sad ne znam kako da ti objasnim) i tamo pitas redom sve sto te interesuje. :ziveli:

Haralampije

Post by Haralampije » 15 Jan 2011, 17:09

Shady wrote:Podsječam:

1) Jel imaju Highway One Stratocastera u prodaji? Nemaju! A nakon što su ga rasprodali spustili su mu cijenu na 66.000. A dok su ga imali bio je 78.000, (ranije i više). Zovi Mitros i provjeri ovo.
U beogradskom je bilo HW1 po tim cenama(66k i 71 za sunburst) i ne samo njih vec i svega ostalog sto je bilo tada oznaceno na rasprodaji,kada je pocela ona rasprodaja starih modela..a novih nema jer je umesto HW1 sada tu American Special..tako da....khm
Nego ne rece ti meni,kako onaj bas prodajes kao upgrade kad je upgrade nastao godinu dana kasnije...i za belog strata kako gitaru staru 9 godina da das za iste pare koliko je nova u radnji?Standardi nisu na nestasici u mitrosu. :kokice:

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 15 Jan 2011, 17:12

vertigo_beat wrote:[quote="Joey Sartiani

MI imamo SSSS - cetiri S

Ja imam samo SS na telecasteru. Na Epiphonu imam HH.

SSSS
Samo Singl Stradzu Spasava
:XD: :XD: :metal:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 15 Jan 2011, 17:18

Joey Sartiani wrote:
2) Mozete vi da pricate sta hocete ja sam akademski gradjanin, zavrsio sam fakultet od vecine vas sa obrazovaniji, ovde su sve klinci i propali studenti i poneki matorac bluzijaner
...
Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Svaka tebi chast ako mislish da ti onda ovo pristaje... :grummel_2:

@funkomat
Hvala, otici cu onda u ponedeljak tamo.. :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 17:19

Nema na cemu. :wink:

Strat08

Post by Strat08 » 15 Jan 2011, 17:24

Evo ja hocu da ti odgovorim, posto se ti nisi udostojio odgovoriti meni i potvrditi svoje navode da si "munja" gitarista....
Joey Sartiani wrote:Samo da kazem nekoliko stvari o sebi jer vidim ovde se pise sve i svasta:

Ponašaš se gore nego bilo koji klinac ovdje.
Joey Sartiani wrote: 2) Mozete vi da pricate sta hocete ja sam akademski gradjanin, zavrsio sam fakultet od vecine vas sa obrazovaniji, ovde su sve klinci i propali studenti i poneki matorac bluzijaner
Ti mozda i jesi akademski gradjanin, ali tvoje ponasanje i tvoji maniri nisu u skladu sa ponasanjem i manirima akademskog gradjanina.
Joey Sartiani wrote: 3) To sto ste vecina nista ne znaci osim da ste u zabludi - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan.....Isto tako i sa Sokratom i Isusom Hristom i sa mnooogim istorijskim licnostima.....Nikad copor neobrazovanih zivotinja nije bio pametniji od jednog pametnog....Mozemo sada shady i ja da dovedemo nasih 100 dugara pa da malo vas tripujemo drndamo zezamo prozivamo i slicno i da budemo vecina....Da li to znaci da cemo biti nuzno u pravu? Ne....
Navodis istorijski primjer kad su ljudi slijepo vjerovali crkvi i ponasali se u skladu sa crkvenim pravilima, i nisu imali prava kao sto imaju danas i nisu imali razvijenu svijest kao sto imaju danas, tako da mislim da tvoj primjer nije relevantan pokazatelj date situacije.
Joey Sartiani wrote: 4) Nisam nikakav Shady-jev prijatelj, rodjak, nije mi obecao nista na rate, nije mi dao kintu da ga reklamiram i cistim mu obraz i slicno.....Sta li sve niste rekli bre.....HVALA VAM PUNO ZNATE LI KOLIKO ME ZABAVLJATE U ZADNJE VREME DOK CITAM SVE TO.....LOL :XD: Koliko ste vi prsli ljudi......Hajde da se skupimo i da zapalimo Shady-ja kao one vestice sto su spaljivali...Drugog leka nema za vas...... Vas psihicki zivot je otisao aut.... Vi imate opsesivno-kompulsivne radnje neke da idete na KP trazite Shady-jeve oglase divite im se prvo 5 minuta, (manicna faza) zatim se skenjavate jer ne mozete to da kupite (depresivna faza) a zatim dodjete ovde i pisete o njemu histerisete na njegove oglase itd!
Nisu samo Shady-jevi oglasi ovdje komentarisani, ali su cesto komentarisani zbog cijene, koja je naravno previsoka, pa ljudima smeta, ali to je njegovo pravo, isto sto je i nase pravo na slobodu govora.
Joey Sartiani wrote: 5) Izvinjavam se Shadiju javno ako nekad nesto napisem sto ima veze sa njim kao npr "da mi je pomogao da uvalim svoju gitaru i zaradim 200e i tako neke price, to nije istina ali eto ponekad ne mogu da izdrzim da napisem tako nesto, malo da se nasalim sa likovima ovde jer su urnebesno smesni, pa neka crkavaju od muke malo...
Jos ste izmislili vi sami da mi dao JEM na rate a meni to bilo smesno pa rekao odo ja da sviram JEM a vi se klosarisite sa vasim Skvajerima, i MNOGI POLUDESE OVDE I IZNAPLJUVASE ME HAHAHAHAH Kakvi ste vi frikovi - pa jel moguce da ste se primili kao MArica na ...sumsko voce......Jos onaj jedan frik nesto zabenavio - "Ma pre bih ja slusao i nekog pocetnika na LP kinezu nego tebe na JEMu hahahah a jadan ne zna sta prica, naravno da bi slusao mene i moga JEma, sta vise slusao bi pre mene i na skvajeru nego tog njegovog na JEMu....PO ko jos po youtubu bre ima preko 8 miliona pregleda kako svira....
:bow:
Joey Sartiani wrote: 6)Sto se tice mene i ostalih - vrlo je prosto - nikada ne ulazim i ne citiram nekog prvi pa ga napljujem ako me nije pomenuo! Znaci udjem na temu, odgovaram na nju NJAMANJE OD VAS SVIH ZAJEDNO SPAMUJEM (SIGURAN SAM 98,345%)
Pokusavam da dam svoj doprinos temi. Kada se neko javi i pocne da proziva samo odgovaram u slicnom stilu tj spustam se na njegov nivo! I onda ide domino efekat! Ali da bih ja odgovorio 20orici ljudi ja moram da posaljem 20 postova a svako ponaosob od njih po 1 ! To stvara opticku iluziju kod modova i ostalih nemih posmatraca pa ispada da ja nesto samo pisem pljujem spamujem, A ZAPRAVO JA SE MACUJEM OVDE SA MIN 20 COVEKA, koji se jadni trude ali evo piznajem pobede me ipak na kraju i zayebu, sta da radim njih je 20 a ja sam sam!
Brate, mi smo svi ovdje ispod tvog nivoa, zasto dopustas sebi da se spustas na nas nivo i zasto posjecujes forum gdje su svi ispod tvog nivoa?
Joey Sartiani wrote: Ukratko - postuj na temu, ne obracaj mi se, ne vredjaj direktno/indirektno i SVE CE BITI U REDU! Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Nadam se da znas da mozes da odgovaras krivicno za svoje pisanje po forumu, i da te u svakom trenutku mogu prenaci preko tvoje IP adrese, zato pazi sta pises - prijateljski savjet.
Joey Sartiani wrote: Ali kontam da to nije fer jer se igram sa njihovim psihickim zivotom koji je izuzetno nestabilan
Njihovim...?

xspaceman

Post by xspaceman » 15 Jan 2011, 17:27

Joey Sartiani wrote:Samo da kazem nekoliko stvari o sebi jer vidim ovde se pise sve i svasta:

3) To sto ste vecina nista ne znaci osim da ste u zabludi - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan.....Isto tako i sa Sokratom i Isusom Hristom i sa mnooogim istorijskim licnostima.....Nikad copor neobrazovanih zivotinja nije bio pametniji od jednog pametnog....Mozemo sada shady i ja da dovedemo nasih 100 dugara pa da malo vas tripujemo drndamo zezamo prozivamo i slicno i da budemo vecina....Da li to znaci da cemo biti nuzno u pravu? Ne....

4) Nisam nikakav Shady-jev prijatelj, rodjak, nije mi obecao nista na rate, nije mi dao kintu da ga reklamiram i cistim mu obraz i slicno.....Sta li sve niste rekli bre.....HVALA VAM PUNO ZNATE LI KOLIKO ME ZABAVLJATE U ZADNJE VREME DOK CITAM SVE TO.....LOL :XD: Koliko ste vi prsli ljudi......Hajde da se skupimo i da zapalimo Shady-ja kao one vestice sto su spaljivali...Drugog leka nema za vas...... Vas psihicki zivot je otisao aut.... Vi imate opsesivno-kompulsivne radnje neke da idete na KP trazite Shady-jeve oglase divite im se prvo 5 minuta, (manicna faza) zatim se skenjavate jer ne mozete to da kupite (depresivna faza) a zatim dodjete ovde i pisete o njemu histerisete na njegove oglase itd!

5) Izvinjavam se Shadiju javno ako nekad nesto napisem sto ima veze sa njim kao npr "da mi je pomogao da uvalim svoju gitaru i zaradim 200e i tako neke price, to nije istina ali eto ponekad ne mogu da izdrzim da napisem tako nesto, malo da se nasalim sa likovima ovde jer su urnebesno smesni, pa neka crkavaju od muke malo...

6)Sto se tice mene i ostalih - vrlo je prosto - nikada ne ulazim i ne citiram nekog prvi pa ga napljujem ako me nije pomenuo! Znaci udjem na temu, odgovaram na nju NJAMANJE OD VAS SVIH ZAJEDNO SPAMUJEM (SIGURAN SAM 98,345%)

Ukratko - postuj na temu, ne obracaj mi se, ne vredjaj direktno/indirektno i SVE CE BITI U REDU! Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Ali kontam da to nije fer jer se igram sa njihovim psihickim zivotom koji je izuzetno nestabilan
ti mora da si iz ovog klana??
Image

groove

Post by groove » 15 Jan 2011, 17:31

Akademski gradjanin bi trebao da zna da se ne kaze "20 coveka" vec "20 ljudi"...pozdrav.

Locked