Hmpf zanimljiv post rokete!
Nego se nesto nesecam da si takve zakljucke donosio "onomad"... Ne nalazim se direktno prozvan, jer je tebi moja uloga u tom poslu bila vrlo dobro poznata... Elem, iako sam obecao, i ako si me zamolio da OBAVEZNO napisem citav post od a do š o tom nesrecnom dogadjaju koji se odvio u mom stanu i na telefonskim vezama, ipak sam odlucio da zaboravim isti i predjem preko toga, ali vidi, smeta mi sad ta prica...
1.Vbraca je kupovao za sebe uz tvoje prisustvo, prevara je jedno, a ne ispravni magneti drugo... Kao sto si i sam rekao, gitaru smo probali na gitarskom pojacalu i nismo uvideli ista, s toga odakle ti ideja da je iko zeleo nekog tu da zajebe? I da prica bude zanimljivija, ta ista gitara je kasnije prodata jednom basisti u bg-u koji se uopste nije zalio(mozda zato sto pricamo o jazz bassu iz 70-ih za neku cenu bese 400e?! pa je na kraju i popravio magnete) S toga, hajde da malo promenimo relacije...
Srba - vlasnik
Ilija - posrednik(primi gitaru, uzme pare, da gitaru, prosledi istu sumu ka vlasniku)
Vbraca - Kupac
Roket - Supervizor
To je bila glumacka podela, a zatim se iznenada pojavljuje neki covek koji trazi pare nazad, preti policijom, preti i nekim drugim sredstvima, alarmira sup, zloupotrebljava zenino radno mesto, nemojmo sad da idemo u detalje vazi?! Ah, posto ste prvi poceli...
Zvala me je zena koja se predstavila kao inspektor i rekla da vratim decaku novac, sto sam i rekao da cu uraditi, kao sto je i na kraju bilo, ali ne to nije bilo dovoljno, cenkali smo se oko 300dinara posto je maloletan=malouman, zatim sam imao vise poziva od drugog inspektora i sve to privatnoj liniji, pa zatim opet poziv iste gospodje koja je pricala o tome kako je tuzba podneta, procenjivala moj akcenat uz "vi niste iz beograda, dajte da ne pravite sebi problem" i zakljucivala kako ne bi bilo lepo da mi se "takve stvari vuku po dosijeu"... I onda je dosao nadrdani banebass, koji je izgledao kao da ce mi otkinuti glavu koji je pretio, "mogu ja da dodjem i sluzbeno"... Pitao sam ga cak i "da li mi preti", rekao sam nek me tuzi, nek zove muriju, on je rekao "ima i drugih metoda, mngoo gorih stvari koje mogu da mi se dogode"...
I cisto ako je nekom ovo zanimljivo, majka je inspektor, koja je pre nego sto sam to sam zakljucio pricala cak i ugledu njihove porodice u beogradu i kako mi ne treba da imam problema sa istom... Ma dajte molim vas, pa da sam kidnapovao malog manje bi problema imao... Zato, rokete seti se malo redosleda stvari, i skloni se od tog malog kao sto si i rekao da ces uraditi... Podsecam te... "Ne moze neko da koristi policiju kao licnu vojsku" i, "sta ako na silu tako uzmu par gitara pod pretnjom istrage(da li su kradeni insturmenti)" imao si cak i racunicu koliko mogu da profitiraju i nedeljno i mesecno...
A ta prica o maloletnicima uopste ne pije vodu i nije tacna! Ako ima pravnika nek se jave, maloletnicima je zabranjeno da kupuju alkohol i cigarete, a sve ostalo sto je "legalno" mogu da kupe, pa idite u prodavnicu pa vidite... Imaju i oni odgovornost, jedino sto umeju da se sakriju iza staratelja kao mis u rupu... Al' ima i zato lek! Nego covek valjda mora da napusi i prebije svakog ko ga i popreko pogleda... Da i taj maloletnik je na kraju, ispostavilo se slagao dobar deo price, eto odakle i svi ti problemi?! Hadje Rokete, jel nije bilo tako?
A posto primecujem da je delimicnost mnjenja negativno naelektrisana prema meni(delimicno i zasluzeno jer vas nisam ni uverio u suprotno) ostavljavam vam na volju sud i rasudjivanje, ali ne zaboravite i drugu stranu medalje! A sto se tice rocketa, mozda po postu ne deluje tako, ali smatram da imamo jako korektan odnos sa dosta medjusobnog uvazavanja...nije sve uvek onako kako izgleda!
Mada ocekujem jedan vrlo rezervisan odgovor i nastojanju odrzanja sto boljih odnosa sa obe strane... Ljudi nemojte pominjati moje ime ako me ne poznajete ili ne stojite iza neke price na obe noge! A takvih na forumu nema bas mnogo... Duane, Rax, Rocket, BluesBoy... Bili ste mi u kucu, znate o cemu pricam...
Last edited by
oi_ilija on 08 May 2009, 21:10, edited 1 time in total.