I... Sta mislite?!?!?!?!
Moderatori: dejankuki, Critical, zolideathmetal
ZigiZelig je napisao:Ako se vec lozis na sise, gledaj da budu dobre, ne samo velike.

DzOnI123 je napisao:Kad sam cuo intro mislio sam da ce biti extra pesma , medjutim ovo mi se uopste ne svidja

doyle777 je napisao:LazaRocker je napisao:doyle777 je napisao:Veoma inteligentno... Ocenjivati muzicare po izgledu. :facepalm:
pglu
Glupa ti mama!!!
LazaRocker je napisao:meni se svidja mora poskidam ove
doyle777 je napisao:LazaRocker je napisao:doyle777 je napisao:Veoma inteligentno... Ocenjivati muzicare po izgledu. :facepalm:
pglu
Glupa ti mama!!!
LazaRocker je napisao:LazaRocker je napisao:meni se svidja mora poskidam ove
u stvari je sranje zesce na drugo slusanje, necem ih skidat samo cem pogledat par linkova na jutjubu
ZigiZelig je napisao:Ako se vec lozis na sise, gledaj da budu dobre, ne samo velike.
cccira je napisao:doyle777 je napisao:Samo mi nemoj narodnjake i Srbe
Ma da bre, ***** im materina! :mrgreen:
doyle777 je napisao:LazaRocker je napisao:LazaRocker je napisao:meni se svidja mora poskidam ove
u stvari je sranje zesce na drugo slusanje, necem ih skidat samo cem pogledat par linkova na jutjubu
Ako ti je sr*** ne moras ni da gledas linkove na you tube-u... Ipak, ti ne volis nu/alternative metal. Vrati se ti na Led Zeppelin...
Nu metal je zakon!!! A i thrash![]()
P.S. Mislim da je psovanje zabranjeno![]()
Zauvek tvoj najgori vokal!!!
pglu
Glupa ti mama!!!
DzOnI123 je napisao::shock: ... Lazo rodjen si za politicara![]()

pglu
Glupa ti mama!!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost