vise nije lezbosinisake wrote:Khm, hteo sam da kazem da se napolju, blagodareci carima neta, nelegalno skida muzika isto ko i kod nas, ako ne i vise (jerbo je net bolji&brzi)...
A cuo sam i da ima nekija diskova NA trafikama...
ama, ne znam gde j ZZZ iskopao cifru od 30-40 evra... Ali, da ne trujemo temu, mozemo o tome u lezbo chat roomu MF-a...
Tool
Moderator: Trooper
Re: Tool
a jbg jes da sam fan, mada opt gledam na dosta stvari objektivno. evo npr ne znam koji ce piip albumu 2 audio govnarije tipa Intension i Lipan Conjuring, narocito ovo drugo, traje minut, nema veze nisachim u albumu, a sve sto cujemo je mumlanje nekog indijanca...to je jeftino. I Intension je jeftin, priznajem, probali su da budu kul s tom pesmom, al su omasili. dotle ce ici moje ozbiljne kritike ovog albuma. Ostatku ne moze toliko toga da fali jbg. mislim da se vecina vas mnogo razmazila otkad ste culi Lateralus, pa ocekujete kompakt cd sa ekvivalentnim mjuzickim kvalitetom. Ain't gonna happen.
- the bassman
Pa bas odavno niko nista nije dodao na ovu temu,verovatno nema puno novih clanova koji se interesuju za ovaj band
Mrzi me da citam ove diskusije jer uglavnom i nemaju puno veze sa ovom temom, tako da jedino sto mogu da kazem je da je TOOL jednostavno za neki moj ukus najgotivniji band koji sam slusao. Dan danas i ne slusam nesto takvu muziku, ali TOOL uleti kad kad u cd player. O ukusima ne treba, ali ako mi neko kaze da je TOOL sranje ili sta vec, znaci da sam ja muzicki nepismen, iako se nekih 15-16 godina bavim muzikom a 1. TOOL album sam nabavio neke 1993. 
U Utorak 16-ti februar, neki bend svirat tool tribute na Metal Sound festivalu u Dangubi.... nemam pojma ko su clanovi

Pogodili ste prvogStalker wrote:faks je basista
za to veće zvaće se SRŽ a za dalje videćemo... nije nam to toliko bitnoDuane wrote:kako vam se bjend zove?
znam da svira neka trash ekipica port royal, pollution i tako stagod valjda..
i da.... zanimljivo da pominješ lateralus
Važi, a ako ne bude, prebićemo FaxaStalker wrote:bolje bi vam bilo da bude savršen.
lateralus mora biti savršen