nisam ti ja sinan...Stalker wrote:sinane, posto meni u sirem smislu nije jasno sta znaci kad se bend 'proda', objasni mi ti. ozbiljno. koji bend se prodao i kako? momci iz Mjuza koriste svaku priliku, svoji su ljudi, prave istu muziku kao i u startu, ne znam sta su zaista sto se toga tice pogresno uradili.
MUSE
Moderator: Trooper
Re: MUSE
pa nisi ti toliko lood!MetalFunk wrote:to je bila tema, a ne "ajde da se svadjamo oko ovog benda i da kazemo sta se ne svidja itd..."...zar se i oko muzike svadjatiMantraH wrote:...ima li fanova??Sta vam se svidja kod njih!?
![]()
sve u svemu

xspaceman wrote:pa nisi ti baš toliko lood!MetalFunk wrote:to je bila tema, a ne "ajde da se svadjamo oko ovog benda i da kazemo sta se ne svidja itd..."...zar se i oko muzike svadjatiMantraH wrote:...ima li fanova??Sta vam se svidja kod njih!?
![]()
sve u svemu
- nemanja_cs
hahah eo Stalker moze da potvrdi, isti dan kad sam skinuo fejk album, reko mnoogo su bre postali Punky i tako to, zvuche dosta 'mladje'. lol cak ga nisam ni odlusao do kraja, mnogo smorilo posle. al dobri su ovi 'klinci'
al stvarno smo noobovi, niko nije izvalio da nema distorzije na bassu, a chris je uvek korisi
al stvarno smo noobovi, niko nije izvalio da nema distorzije na bassu, a chris je uvek korisi

znamxspaceman wrote:pa nisi ti toliko lood!MetalFunk wrote:to je bila tema, a ne "ajde da se svadjamo oko ovog benda i da kazemo sta se ne svidja itd..."...zar se i oko muzike svadjatiMantraH wrote:...ima li fanova??Sta vam se svidja kod njih!?
![]()
sve u svemu

- nemanja_cs
pobogu, to se ne sme. jednostavno ne.
otvaranje RESISTANCE=REVOLUTION=EPIC albuma definitivno ne treba da pocne mesavinom Wronga i Personal Jesusa od Depeche Mode-a...bio bih 3 puta srecniji da je ona pesma fejk benda pravi Uprising. razocaran.
bubnjevi: Personal JesusWook wrote:Ne znam, rece mi Nemanja bas da te je na Depeche Mode podsetila pesma, al meni uopste ne lici... Mene pre podseca na Kajli Minog
bass: Wrong (sint, elektronika)
sto se ritma tice, ritam moze moja baba da smisli...ma nznm...ova pesma je trebalo da bude eksplozivna il nesto slicno...fazon UPRISING! JEA! dizemo se fajnali from the ashes il nesto slicno. a dobismo sint, personal jesus, wrong, i kylie minogue