U vreme kad su ljudi morali da maskiraju seksualne aluzije u smešne kovanice tipa rock'n'roll prostitutke su išle na posao onako kako danas srednjoškolke idu na nastavu. Tekstovi iz pionirskih dana danas zvuče kao moralisanje u odnosu na ono što moderni osnovci mrtvo 'ladno izgovaraju u svakoj drugoj rečenici. Tako da stvarno ne znam čime to danas možeš posebno da zagolicaš i zaintrigiraš ljude, seksualna revolucija je bila, prošla i ostavila traga, i to je to, možemo komotno da se bavimo i drugim temama. Definitivno nećeš da ostaviš utisak opakog rokera sa malo vrcavih fraza, sve je to prežvakano odavno. Da li si slučajno imao priliku da čitaš Marcijala? Poučno je
Kako je to odlično uočio Andy Warhol, filmska industrija je šezdesetih pošizela zbog pojave nezavisnih filskih ostvarenja, jer su godinama navlačili publiku u bioskope sa svojim "odloženim striptizom", u ovom filmu je glumica pokazala kolena, a u sledećem i cele butine, pa se svi nadaju da će možda u nekom trećem da vide makar neki nagoveštaj "mufa". A onda dođu ovi nezavisni sineasti, i od prvog kadra imaju full frontal nuditi... I koga posle interesuje da gleda neke razvodnjene aluzije na golotinju, kad je sve već na filmskom platnu demistifikovano?
Nadam se da ne misliš da su pioniri rock'n'rolla mnogo mislili o primalnim nagonima i pčelama i cveću. Ne šefe, to je bilo prosto unosno, izazivalo je publicitet, privlačilo je tinejdžere koji su uvek bili publika koja će najpre da odvoji pare za koncert, ploču, fan rekvizite... Ali nisu tinejdžeri više što su bili, probaj ove danas da šokiraš. Dobro ćeš da se oznojiš, ali će da te gledaju belo, svi su oni već izbombardovani time, sve su već čuli i videli.
A to kako će da glasa forumska javnost... hehe, ovo ti je odlično. Budući da mene ama baš nikad nije interesovalo da li imam fan bazu, eto ja molim moje istomišljenike da podrže tebe, pošto vidim da voliš da se baviš statistikama i prebrojavanjima.