ahahah, pa si iskoristio trenutno najaktuelniji topicnebojsak wrote:Nema nikakve veze, realno. Samo sam želeo da podelim svoju trenutnu fascinaciju koja me je spičila. Znaš ono, trenutak koji želiš da podeliš.

Moderator: Trooper
ahahah, pa si iskoristio trenutno najaktuelniji topicnebojsak wrote:Nema nikakve veze, realno. Samo sam želeo da podelim svoju trenutnu fascinaciju koja me je spičila. Znaš ono, trenutak koji želiš da podeliš.
A, je li, zasto ti, koji toliko zelis komercijalni uspeh (slava, denge, trebe) i koji si izucio mentalitet kriticne mase, i dalje kao put biras rokenrol? Pici brate narodnjake! Lep si decko, imas osjecaja za biznis, skandal, sta vise? Bio bi zvezda kakvu Balkan nije video od Izvorinke Milosevickide wrote:nego, ja često volim da kažem kako rokenrol van anglo područja ne može biti efektan na masovnu domaću publiku ako ne apsorbuje deo lokalne tradicije, tj. folk uticaje.:
nisam ja kalibar lead vokala, nemam dovoljan volumen glasa. za dobar narodnjak moraš imati glaščinu ko Hanka, Stoja, Haris, Vuča, Kebra, Halid, Aca Ilić itd. ja sam ipak samo gitaroš, mada nikad se ne zna, možda ću postati toliko očajan pa se mator prijavim za Zvezde granda kao Topalko ili Big Mama.cccira wrote:A, je li, zasto ti, koji toliko zelis komercijalni uspeh (slava, denge, trebe) i koji si izucio mentalitet kriticne mase, i dalje kao put biras rokenrol? Pici brate narodnjake! Lep si decko, imas osjecaja za biznis, skandal, sta vise? Bio bi zvezda kakvu Balkan nije video od Izvorinke Milosevic
nenadnenad wrote:Vi ste bas upregli trud i talent, posto ste talentovani za razliku od nekih , da 'pljucnete' po bendu.![]()
Mene kasnije , jebiga, sramota cesto zbog pljuckanja jer su jako cesto dobri ljudi iza muzike i to rade bez nekog vestacenja, iskreno sa vecim ili manjim zarom, kolko god me nervirala mozda muzika a cesce me nerviraju samo ljudi koji to slusaju i koji na pogresan nacin to predstave ili dosadjuju na nekin nacin sa tim..ali i ta reakcija sa moje strane je , imho, losa\pogresna, ta potreba da se odma pljucne.
Moze, moze...kide wrote:eto, ćiro, jel dosta?
Znaci nije ti sve u kinti i uspehu, planskom muziciranju koje pogadja najnize porive nasego naroda sa vizuelno-zvucnim bombonama, na cemu inace insistiras u svim raspravama ovog tipa. Ima nesto i u osjecaju, o tome ti pricam sve vremekide wrote:i onda spoj ta dva osećaja.
ima, naravno da ima, bar za sada. ali vreme brzo prolazi...cccira wrote:Znaci nije ti sve u kinti i uspehu, planskom muziciranju koje pogadja najnize porive nasego naroda sa vizuelno-zvucnim bombonama, na cemu inace insistiras u svim raspravama ovog tipa. Ima nesto i u osjecaju, o tome ti pricam sve vreme
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest