Ne mogu da skontam gde sam to uradio, al' ako ti tako kazes, verujem tiStalker wrote:pa jebiga kad stavljas komentare tipa "jeste, ali ipak nije" - imaju dvojno znacenjeTeorija koja mene zanima nema veze sa gore navedenim, a pise sa kim ima veze, za one koji znaju da citaju i koji znaju sta citaju. Sablon?! I lepo napisem sve, al' ne vredi, umesto razmene misljenja, oce ljudi prepirku
Tool
Moderator: Trooper
- AllHopeIsGone
Re: Tool
Dodjes sa prosvetiteljskim stavom, ispises par nepovezanih postova, dignes svoje misljenje na pijedestal opste istine i onda ti cudno sto ljudi reaguju...AllHopeIsGone wrote:I lepo napisem sve, al' ne vredi, umesto razmene misljenja, oce ljudi prepirku
Dobrodosao na muzicki forum
ciro postao si deo moje seks-fantazijeDodjes sa prosvetiteljskim stavom, ispises par nepovezanih postova, dignes svoje misljenje na pijedestal opste istine i onda ti cudno sto ljudi reaguju...
- Nyarlathotep
- MF veteran
sta se sad femkas?
lepo priznaj da ti prija.
lepo priznaj da ti prija.
- Nyarlathotep
- MF veteran
da. potpuno vas razumem.
ako moze Jane's Addiction, zasto ne biste mogli i vi?
ako moze Jane's Addiction, zasto ne biste mogli i vi?
- AllHopeIsGone
To sto ti shvatas da sam ja dosao sa bla bla, ispisao bla bla, digao svoje misljenje na bla bla, vise govori o tebi nego o meni. Nemam takav stav, niti sam ga ikad imao. Sigurno da ponekad preteram sa nacinom kako komentarisem, al' mislim da cinjenice stoje. Mozda gresim, sto se za svakog od vas ne bi moglo reci..ako razumes sta hocu da kazem.cccira wrote:Dodjes sa prosvetiteljskim stavom, ispises par nepovezanih postova, dignes svoje misljenje na pijedestal opste istine i onda ti cudno sto ljudi reaguju...AllHopeIsGone wrote:I lepo napisem sve, al' ne vredi, umesto razmene misljenja, oce ljudi prepirku
Ja tebe ne poznajem. Sa tobom mogu da diskutujem na osnovu par redova koje si ti ovde napisao. Ono sto sam ja procitao je na mene tako delovalo... a nisam ni jedini sto ces mozda zakljuciti iz komentara jos par clanova koji su odgovarali na tvoje postove, ako razumes sta hocu da kazem. Ne razumem sta tu govori o meni, al ajd sad 
- Nyarlathotep
- MF veteran
koja stoka!Duane wrote:WELCOME TO GUADALCANALcccira wrote: Dobrodosao na muzicki forum
- AllHopeIsGone
U stvari, kad malo bolje razmislim, verovatno sam pogresio. Da..bice da je tako..pozdrav