Virvel
Moderator: Trooper
Re: Virvel
Dobar primer benda koji slusa muziku, ne kopira 
Bas su fini!

Bas su fini!
- Nyarlathotep
- MF veteran
Buki (bubnjar) je mojs tari ortak i saborac iz jednog benda. OK su Virvel, nisam neki fan, ali podrzavam sve sto rade.
-
Upoznao sam ih. Jako dobri ljudi. Mnogo fino sviraju. Nisam obožavalac toliko repetitivne muzike, ali oni su zaista sjajni.
-
meni su odlicni..zao mi je sto se promenila drasticno postava...
imali su svirku u subotici pre par godina al sam ja, idiot, otpratio ribu kuci umesto sto sam ostao na koncertu ...
sad vec i nije to to verovatno sve i da odem u beograd na svirku
imali su svirku u subotici pre par godina al sam ja, idiot, otpratio ribu kuci umesto sto sam ostao na koncertu ...
sad vec i nije to to verovatno sve i da odem u beograd na svirku
- Hillybilly
Sjajna ekipa, Srbiji treba vise takvih bendova!
A tek sto imaju opremu.....leleeeeee!
A tek sto imaju opremu.....leleeeeee!
Eto njih u studiju ovih dana...novi album uskoro! Bend koji ima šta da odsvira! 
http://www.myspace.com/virvel
i jedan lep spotić:

http://www.myspace.com/virvel
i jedan lep spotić:
-

Kakva je sad postava? Meni je najveci bedak zbog vokala
na ovom spotu se cak i ja vidim u jednom malom kadru...hehehe!
inace imaju novog -strarog bubnjara...Sa njima sada svira bubnjar iz prve postave benda a takođe imaju i dodatak- coveka za kompom, semplovima i analognim sintom...

ovaj...izvini kakvog vokala? Nešto nisam primetio neki vokal. Aaa misliš ono povremeno mjaukanje?nenadnenad wrote: Meni je najveci bedak zbog vokala

da li ste vi bre normalni?!? Ovo je katastrofa! Ako nam je ovo najbolji 'mladi' band (sa 9 godina baš i nije) onda jadna nam majka.
Ok 'Opet jutro...' i nije loše ali ostalo....

sorry

-
Mislio sam na Tijanu.
Ne peva cesto i ne deklarise sebe, bar kolko ja znam, kao vokal koji je lansirao hiljadu brodova al po meni lepo doprinese muzici
...sve je to neki pop rock kroz post rock i sl...ne treba da bude virtuozno pevanje.
Inace, nije niko rekao da je najbolji mladi bend,...samo da je dobar srpski bend
a i...treba puno vremena da se uopste pronadju ljudi, pa da se uvezbaju, pa da se nadju na internetu i da ja naletim na njih
Ne peva cesto i ne deklarise sebe, bar kolko ja znam, kao vokal koji je lansirao hiljadu brodova al po meni lepo doprinese muzici

Inace, nije niko rekao da je najbolji mladi bend,...samo da je dobar srpski bend

a i...treba puno vremena da se uopste pronadju ljudi, pa da se uvezbaju, pa da se nadju na internetu i da ja naletim na njih

Svako ko ocekuje od Virvela da koristi "normalne" vokale i kojejakve kompromise poznate u pop muzici treba da se "okrenu" ka nekim drugim bendovima - Virvel, kao prakticno jedini dreampop/shoegaze/downtempo sastav u zemlji koji ima neki segment prepoznatljivosti, zasluzuje samo postovanje... Znaju oni dobro sta rade i kako zele da prezentuju zvuk koji stvaraju... 

-
Pretpostavljam da je ovo omaz Quickspace ?
Mislim,zbog imena stvari,kao i zbog same stvari...
Inace,o Virvel sve najbolje

Dah svežeg vazduha. Veoma cenim njihov rad.
- Nyarlathotep
- MF veteran
Kill surf city wrote:Pretpostavljam da je ovo omaz Quickspace ?Mislim,zbog imena stvari,kao i zbog same stvari...
![]()
lepo si pretpostavio.
vole oni Quickspace.