Mene licno Stivi fascinira. Ja vezbam barem 2 sata svaki dan. Ne razumem sto je lose interesovati se za zivot, opremu, gitare (...) omiljenog muzicara.

Moderators: dejankuki, Trooper
Kristijan wrote:Одмах да ти кажем да за то не треба да се интересујеш уопште. Ако сам добро скапирао, ти свираш. Ниси новинар, колекционар, онлајн теоретичар... Више интересовања за опрему, а посебно за митске аспекте опреме, увек резултира мањком свирања. Не треба ти то. Нећеш боље свирати ако провериш да ли нека гитара заиста има коњић од коске нарвалове ките.
Izvinjavam se što se mešam ali eto...Ako tako gledas i ovaj forum je čisto gubljenje vremena.Zašto ga nebi zanimalo,eto i mene zanima a nisam ni ja onlajn teoretičar itd."Neće bolje svirati" pa neću ni ja biti bolji fudbaler(mada nisam nikakav) ako odgledam neku utakmicu lige šampiona sigurno al eto zanima me.Neće valjda da drnda gitaru ceo dan,malo će da gleda,juri zenske,pa će da pije pivo pa ono pa ovo... nije valjda zivot samo gitara od jutra do mrakaKristijan wrote:Одмах да ти кажем да за то не треба да се интересујеш уопште. Ако сам добро скапирао, ти свираш. Ниси новинар, колекционар, онлајн теоретичар... Више интересовања за опрему, а посебно за митске аспекте опреме, увек резултира мањком свирања. Не треба ти то. Нећеш боље свирати ако провериш да ли нека гитара заиста има коњић од коске нарвалове ките.
Ти каза, да се библијски изразимpedja 81 wrote:Ako tako gledas i ovaj forum je čisto gubljenje vremena
Ček još malo,javiće se oni što znaju,imaju pojma,ubijaju.....pedja 81 wrote:Da se vratimo na SRV-a,on je bre ljudi jedan od najvecih gitarista svih vremena,podigo je svirku Hendriksa na jos visi nivo i izgradio svoj prepoznatljiv i neponovljiv izraz na Hendriksovoj svirci,kome je to uspelo bolje od njega aj da cujem.Pogledajte malo sta kaze Eric Clapton, Jeff Beck,Bili Gibons za njega.I sad se pojave neki na ovom forumu koji bolje znaju od ove trojice sta je i ko je SRV kako je on nista posebno,pa ce isti ti da kazu Eric Clapton, Jeff Beck,Bili Gibons oni nemaju pojma znas oni nemaju neki znacaj na svetskoj sceni,i taj Hendriks i on je nista posebno...i ostala sranja.AJDE!!!!
Tri nevidjena smaraca, koji trba da ostanu u 60-tim odakle i jesu. Now sod off.Mixer wrote:Ček još malo,javiće se oni što znaju,imaju pojma,ubijaju.....pedja 81 wrote:Da se vratimo na SRV-a,on je bre ljudi jedan od najvecih gitarista svih vremena,podigo je svirku Hendriksa na jos visi nivo i izgradio svoj prepoznatljiv i neponovljiv izraz na Hendriksovoj svirci,kome je to uspelo bolje od njega aj da cujem.Pogledajte malo sta kaze Eric Clapton, Jeff Beck,Bili Gibons za njega.I sad se pojave neki na ovom forumu koji bolje znaju od ove trojice sta je i ko je SRV kako je on nista posebno,pa ce isti ti da kazu Eric Clapton, Jeff Beck,Bili Gibons oni nemaju pojma znas oni nemaju neki znacaj na svetskoj sceni,i taj Hendriks i on je nista posebno...i ostala sranja.AJDE!!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest