POPULARNA MUZIKA, gde, sa kim, kod koga? Klasicni pijanista.

Moderator: Critical

Post Reply
Master

POPULARNA MUZIKA, gde, sa kim, kod koga? Klasicni pijanista.

Post by Master » 15 Mar 2013, 16:48

Pozdrav svima!

Na masteru sam iz klavira u Beogradu i zeleo bih da poradim na popularnoj muzici, a kad kazem popularna mislim na pre svega pop, nase, strano, jazz, bluz, ... ne toliko narodno. Mada zavisi od benda u koji bih usao... Gde i kod koga je najbolje poceti uciti takvu vrstu muzike? Sto se tice obrazovanja i tehnike imam naprednu tehniku jer sviram teska, dosta zahtevna dela klasicne muzike na klaviru, takodje i improvizujem na neke popularne melodije. Zelim da "udjem" u tu pricu popularne muzike sa nekim bendom, alo kako i gde? Mogu da vam dam youtube link da me cujete.

Ako neko moze da da neki savet bicu mu zahvalan. Hvala unapred svima na izdvojenom vremenu. :)

Truancy^

Re: POPULARNA MUZIKA, gde, sa kim, kod koga? Klasicni pijani

Post by Truancy^ » 15 Mar 2013, 17:39

Ajde baci nam neki link da te čujemo,pa da te uputimo kod nekoga... :) pozz

makaroni

Post by makaroni » 21 Mar 2013, 12:57

cao,ja sam bubnjar....raspolozen sam za saradnju i imam tu josh par drugara pa mislim da bi mogli da se skrpimo..aj zvrrr na 0642732907

pianistazi

Post by pianistazi » 09 Apr 2013, 00:47

Za pocetak skidaj pesme kao diktate iz solfedja :) a posle izvesnog vremena to postane stvar automatizma pa cim cujes stvar prepoznas sta se desava (ne racunajuci neke zahtevne deonice). Ima na YouTube puno ljudi koji pokazuju kako se koja pesma svira. Ali, pre svega slusaj, slusaj, slusaj :)

Post Reply