Moderator: Critical
LazaRocker wrote:Palo mi je napamet da bi mogao sa bendom da sviram unplugged, kako bi ustedeli novac, vreme i ostala goodies. Bina je na otvorenom prostoru, otprilike 10 x 5 m, mozda malo vise(za upucene nislije, bina u parku Svetog Save, ona velika, ne ona kod kafica), planiramo da sviramo sa dve ili tri akusticne/klasicne gitare, tarabukom i dairima. Naravno, jedan gitarista (99% ja) ce da peva. Maksssssssssssiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmuuuuuuuuuummmmmmm posecenosti bi bio oko 150 - 200 ljudi (po mojoj proceni mnogo manje, al' su svi clanovi benda + njihovi roditelji protiv mene
) . Pa da li vredi svirati unplugged, da li se vokal moze cuti, i da li se uopste moze cuti ta muzika generalno?
Ok... A jel pod razglas podrazumevas samo razglas ili i zvucnike i mikrofone? Posto nam sve treba, kompletno ozvucenje... Aj posalji mi na pp neke brojeve... I ako znas priblizne cene.sirac-šunka wrote:Pa ne mozes nista bez razglasa...![]()
Svirali su moji drugari slicne varijante po Nisu (npr. DeMarco duo, ako se secas) i neki makar i najslabiji razglas mora da postoji i bez obzira na velicinu kafica. Moze lako da se napravi guzva, gde je guzva tu je i galama i vi se vrlo lako nista necete cuti i eto neprijatne situacije i za vas i goste i najbitnije () za gazdu kafica.
Ako ostajete dvojica, nece vam biti problem da iznajmite za nekih 1000 dinara neki manji razglas. Javi se ako zatreba mogu da ti dam po neki broj da se raspitas za to iznamljivanje.
Repertoara sto se tice, pa, suvise cirilice za moj ukus, ali verovatno da ce to drugi da cene... I mozda jos da nabacite bar jos desetak pesama da imate u rezervi.
what's your point?nenadnenad wrote:Ako ces iznajmljivati razglas\opremu za svaku svirku onda si odma u startu u minusu a moras da se cimas oko svega,...sa gazdama, sa toncem, sa prenosom i cuvanjem opreme, sa mikrofonijom... razmisli dobroljudi ce ti dati stap i kanap a ocekivati da sviras i zvucis ko tri ***** materine
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest