Ja sam iz CG i idem u muzičku školu u nikšiću, zavrsavam 5 razred niže muzičke i sviram akustičnu gitaru. pošto mi tamo većinom sviramo klasiku, zelim da predjem malo na ove pjesme i tako to... Svi kažu da je to šala posle završetka muzičke škole i da onda to možeš sa lakoćom svirati. Imam 2 gitare, jednu marke valensia a drugu Yamaha C-30 M koju sam dobio na jednom medjunarodnom takmičenju u nk... (kucajte u google Vuk Kasalica ako nevjerujete..
poco sam da sviram pjesme prije 2 nedjelje i veoma mi dobro idu ovi akordi.. znam svaki super da sviram jer ih i mi koristimo u klasici.. slusam stranu muziku , aerosmith i tako to i imam svaki program neophodan za tabove kao što je guitar pro 5 sa rse-om. možete li da me uputite kako da počnem, sa kojim pjesmama? imam stvarno super slux i mogu sluxom da štimujem gitaru..Imam i onaj program guitar speed trainer ali je to za mene ja mislim sprdnja.. ono sve sa lakoćom sviram da sam ga izbrisao odmax. njega mi je preporucio neki sa foruma krstarice..
trazim samo da me uputite jer mi neki kažu da treba da pocnem da sam skidam pjesme a neki kazu na guitar pro. mislim da ste vi ovdje najstručni jer je ovo ipak sajt samo za muziku.. ima li kakav program za učenje i razvijanje sluha da mi preporučite?
izvinjavam se što sam puno pisao i što sam se hvalio ali sam morao da bi svatili moj slucaj..

unaprijed, Hvala