pokusavam da naucim taj jbni sweep picking. sad koliko sam skapirao poenta tu je da desnom rukom pravim potez kao da sviram akord, a levom rukom sviram taj akord samo na taj nacin da cim desnom odsviram ton pomerim prst sa polja na kome sam ga odsvirao. krenuo sam sa 3 string sweepom. obicno vezbe za 3 string sweep imaju i downstroke i upstroke, i obicno na prvoj zici ima jedan pull off. upravo taj pull off mene jebe, posto je jedini ton koji ne treba odsvirati desnom rukom. kada uradim taj pull off ja u isto vreme predjem na praznu h zicu desnom rukom and then make it sound like shit. jednostavno mi mehanicki desna ruka ide na gore. pitanje moje je gde treba da mi stoji desna ruka za vreme pull offa i kako i cime inace treba prigusiti zice za vreme sviranja sweep pickinga?
i jos jedna stvar, da li je ta tehnika uopste potrebna gitaristi koji uglavnom svira hard rock s kraja sezdesetih i pocetka sedamdesetih, i koji u svojim solazama koristi pretezno pentatoniku, bluz, molske i durske skale?
ako je neko razumeo sta pitam neka odgovori