Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hvala, to kada ti dosadi gitara onda je ili prodaš lil lepiš sličice po njoj. Moja radi ok,MetalFunk wrote:svidjaju mi se ove slicice
Uzeo sam papir samolepljivi a4 koji se kupuje u knjižarama i košta 15 dinara komad, on jeStanko wrote:Kako si ih radio, i jel se gulesabbath mi se svidja, tj ozzy
Da, u pitanju je d-activator koji je zamenio onu nesreću od stock magneta.mislim_stvarno wrote:Jel ovo neki dimarzio u bridgeu?
Stavio sam onaj zadnji poklopac na gitaru da vidim da li ce se izlizati i posle par nedelja nisam video nikakve razlike tako da kontam da ne bi bio problem da se uradi ni sa pickguardom (ako si na to mislioGuitar_thrill wrote:Sad mi nesto palo na pamet....Funkomat kako je na kraju ispao tvoj eksperiment sa lakiranjem plastike na stratu?
mislio sam na potove i plastiku za magnete...jel se tu skidalo?Funkomat wrote:Stavio sam onaj zadnji poklopac na gitaru da vidim da li ce se izlizati i posle par nedelja nisam video nikakve razlike tako da kontam da ne bi bio problem da se uradi ni sa pickguardom (ako si na to mislioGuitar_thrill wrote:Sad mi nesto palo na pamet....Funkomat kako je na kraju ispao tvoj eksperiment sa lakiranjem plastike na stratu?).
Sasvim sam zadovoljan. Prvo mi se činilo da je preterano prosvetlio ton, ali kada sam spustio štim u D zaboravio sam na to.nebojsak wrote:E, kako ti se čini D Activator? Ja stavio sebi isto u bridge (neck varijantu), i super sam zadovoljan.
E da, to je taj trip, pisao sam već negde svoje impresije. Lep i balansiran output, neviđeno jako hvata svaki pip, ističe podjednako sve frekvencije, nije pržačka krljačina. Ko bi reko za keramički magnet. Ja super zadovoljan.Mogut wrote:SD je dobar magnet, ali meni je trebalo više
definicije a ne više distorzije, pa sam uzeo d activator. Mislim da je koncept magneta koji imaju jak izlaz
samo da bi jače vozili pojačalo prevaziđen.
Ne da sam primetio ali bi se vremenom sigurno skinulo malo sa potova.Guitar_thrill wrote:mislio sam na potove i plastiku za magnete...jel se tu skidalo?Funkomat wrote:Stavio sam onaj zadnji poklopac na gitaru da vidim da li ce se izlizati i posle par nedelja nisam video nikakve razlike tako da kontam da ne bi bio problem da se uradi ni sa pickguardom (ako si na to mislioGuitar_thrill wrote:Sad mi nesto palo na pamet....Funkomat kako je na kraju ispao tvoj eksperiment sa lakiranjem plastike na stratu?).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest