uf sto volim da vidim ovakva telencad!Baba Slim wrote:Ja što više razmišljam o Teletu, pada mi par kombinacija između kojih ni sam ne bih mogao da se odlučim:
Butterscotch:
![]()
i ovakva volim...

e ovo samo da ima mapple vrat i za mene bi bilo savrseno!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
uf sto volim da vidim ovakva telencad!Baba Slim wrote:Ja što više razmišljam o Teletu, pada mi par kombinacija između kojih ni sam ne bih mogao da se odlučim:
Butterscotch:
![]()

Nista bez maple vrata.O.o wrote:e ovo samo da ima mapple vrat i za mene bi bilo savrseno!
Hvala matori.sl0e wrote:Pre svega cestitke na entuzijazmu za DIY resenje.
Bajndinga nece sigurno biti.Stanko wrote:Eh da zaboravih nesto, ja bih obavezno ostavljao prirodni binding
šta je bre ovo, svetogrđe, TELE ne ide bez šoljeFunkomat wrote:Krem i sunburst uvek super izgledaju na telcu mada mi se i obicna crna svidja na la cabronita verziji.
Nesto ovom slicno>
mada se jos razmisljam izmedju takvog i ovakvog pickguarda>
Ovaj prvi mi nekako ne ide uz telca. Previse fensi.
Shto kod tela podesavanje sipke ako vec mozes da birash?Funkomat wrote:Bice jedan lep komad.![]()
Skunk stripe, podesavanje sipke kod tela i broadcaster glava.
Pa valjda bas zbog toga.nemanjavelimirovic wrote:Shto kod tela podesavanje sipke ako vec mozes da birash?
Hvala lepo.Vaske023 wrote:Srecna gradnja teletine!
!
Tako mi se vise svidja. Jeste da je malo manje prakticno ali s obzirom na to koliko se cesto podesava truss rod...nemanjavelimirovic wrote:Shto kod tela podesavanje sipke ako vec mozes da birash?Funkomat wrote:Bice jedan lep komad.![]()
Skunk stripe, podesavanje sipke kod tela i broadcaster glava.
To.guv'nor wrote:Pa valjda bas zbog toga.nemanjavelimirovic wrote:Shto kod tela podesavanje sipke ako vec mozes da birash?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest