Mogu inace sa stewmac-a i guitar fetish-a da se naduce i providni pickguardovi.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja ne videh da ima za jem-a a i ne bi odgovarali. Ovo je neki RG koji je bio bez maske a kod njih su rupe za potove malo pomerene. Ni switch rupa ne odgovara. Ima u Zage Malivuk neki sto seku klirit iz fajla samo sam ja u nedostatku vremena da to proverim. A nije mi problem sam da seckam. Kao sto se vidi na slikama providne poklopce za elektroniku i federe sam napravio (za federe nije bila stavljena) a za ovu pinky sam nasao neku plastiku... ljubičasto providna.Mogu inace sa stewmac-a i guitar fetish-a da se naduce i providni pickguardovi.
Pa nije bitno koja je gitaraJel radis ti ovo prijatelju i honorarno,na Asterima?
?ApplePie wrote: Mogao bih i Viden da napišem na njemu ... al ipak je fender pa da ne lažiram bzvz
od Funkomat na 18 Maj 2009, 14:43
ApplePie je napisao: Mogao bih i Viden da napišem na njemu ... al ipak je fender pa da ne lažiram bzvz
?
Ha ha ... pa ovo jeste jednostavno, veruj mi na reču svakom slucaju, svidja mi se kako je ovo odradjeno... deluje jednostavno, ali verujem ti na rec da nije...
Daj neki sajt sa tim radovima a da nije na FBu (za nas koji kotegorichki odbijamo da se vratimo chlanstvu na tom sajtu).ApplePie wrote:Bio sam zauzet proslih meseci a evo i zasto![]()
http://www.facebook.com/pages/Marquis-D ... 7475871852
a bice jos par komada
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest