gitara je konacno proradila kako treba, magneti su mi se vratili sa premotavanja, i ta-da
sa neck magneta sam skinuo poklopac i konacno je zasvirao kako treba, izgubila se mutnoca i sad jako lepo radi, magneti su inace motanai na malo ne standardne sprecifikacije. neck je namotan na 11,5k 43AWG zicom, a bridge je takodje motan sa istom zicom, ali je uradjena taped varijanta 11,5k kad je u blazem modu i 15k kad je u jacem modu, ovi singli sad zvuce veoma slicno humovima, nema onog tele twang-a koji neki vole, ali ja ne
jeaa baby jea
i da, kao sto se od mene i moglo ocekivati, popizdeo sam od skidanja vrata, svaki put kada hocu da podesim visinu neck magneta (jer sam veoma pametno uradio vrat sa 22 praga i prepustom, i onda da bi skunuo masku moram da skinem i vrat), pa sam izbusio rupe na masci da bi nesmetano mogao dapodesavam visinu magneta, a takodje sam izbacio i tone pot, posto ga nikad i ne koristim i umesto njega namestio prekidac za tap brigde magneta, ostalo mi je jos da taj prekidac namestim ispod maske (guilmoure style), i da uradim novi ljudski nut, i gitara moze da se smesti u cosak medju ostale koje nesviram