Naravno, Luminlay na sve gitare.
Noviji projekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Noviji projekat
Odlicno.  

uveo bih to kao standard, da izostanak toga na gitari ni ne bude opcija. 

jes vala... 99% vremena nema smisla ali onaj jedan posto kad zatreba, nema mu zamene.

a inace od onog jednog komada koji sa uzeo se mogu opusteno izvuci tri gitare

Hmmm, pa dobro, preporucena duzina koja treba da se ugradi za jednu tackicu je 5mm, jer onda duze isijava, iz dubine. Tako kaze preporuka za ugradnju sa sajta.

Dobro, ja sam po 3mm, mada kapiram da je isti tuks da li je 3 ili 5...Baba Slim wrote:Hmmm, pa dobro, preporucena duzina koja treba da se ugradi za jednu tackicu je 5mm, jer onda duze isijava, iz dubine. Tako kaze preporuka za ugradnju sa sajta.
Treba jos tu i tamo da se doradi ali milim da je ovo sa farbom preko pragova pa skidanjem farbe, ispalo bolje nego da sam maskirao.. mada def mnogo vise posla.
Sledeca gitara ce biti rouzvud da malo predahnem od ovih zajebancija

Sledeca gitara ce biti rouzvud da malo predahnem od ovih zajebancija

I nakon poliranja... trebao sam da je prebrisem pre fotkanja ali ko ga jebe

Carski! 

Nista bez kobilice.  

Haha, nadam se da služi.
Inače, da se ja pitam, sve gitare bi imale ovakav finiš leđa i vrata. Minimalni mat i ćao.

Inače, da se ja pitam, sve gitare bi imale ovakav finiš leđa i vrata. Minimalni mat i ćao.
Мени је ово потпуно феноменално.

Neobično zaista  
, ova gitara kao da vrišti "drljaj po meni najžešći surf a onda opiči stoner iz D drop!" 
 ) 
Nisam ljubitelj namernog relikovanja ali ovde bi, čini mi se, leglo i te kako.
Čemu služi onaj switch, deluje inventivno? Daj neku krupniju fotku ako imadeš.

Savrsenstvo u jednostavnosti, svaka cast!

Kako ne. Mislim da je cak super sto je celicna kobilica. Zvuk je i ovako veoma debeo, mesing bi verovatno zamutio.guv'nor wrote:Haha, nadam se da služi.
Kristijan wrote:Мени је ово потпуно феноменално.
Sad kontam da bi izgledala bolje da sam stavio manje pragova, ali ko ga jebe..
Jeste, zvuk je bas za neku rokacinu, mada gitara ne izgleda tako.Gagi wrote:Neobično zaista, ova gitara kao da vrišti "drljaj po meni najžešći surf a onda opiči stoner iz D drop!"
)
Relikovace se to sigurno. Juce imao svirku, lupio je ko zna koliko puta.. bojim se da otvorim kofer.
Prekidac je najobicniji split a magnet je fantastican. Prvi ham koji sam cuo da zvuci dobro i splitovan.
Taj tv jones stvarno vredi svaki dinar.
nesharm wrote:Savrsenstvo u jednostavnosti, svaka cast!
Oskudne su informacije o TV Jones wiringu, ali kako shvatam radi se o hambakeru gde su kalemovi vezani paralelno.
http://tvjones.com/site/wp-content/uplo ... con-WP.pdf
Ta paralelna veza je zaslužna za karakteristični nazalni twangy ton ove klase magneta.
Kada već imaš dodatni prekidač, što ne probaš kako zvuči serijska veza kalemova tj klasično hum kolo. Ili još bolje nabavi ON-ON-ON switch pa da imaš sve tri kombinacije, paralel, seral i split.

http://tvjones.com/site/wp-content/uplo ... con-WP.pdf
Ta paralelna veza je zaslužna za karakteristični nazalni twangy ton ove klase magneta.
Kada već imaš dodatni prekidač, što ne probaš kako zvuči serijska veza kalemova tj klasično hum kolo. Ili još bolje nabavi ON-ON-ON switch pa da imaš sve tri kombinacije, paralel, seral i split.