Što se protokola tiče, pitaš mene zbog toga što sam radio planove za istu ili majstora koji je radio na gitari, tako bi to trebalo da funkcioniše. Gitara nije gotova, kao takva ne treba ni da se pokazuje. Moj je problem što radim svirke sa istom. Nažalost kod nas ne postoji ni jedan zakon koji takve stvari reguliše (nema veze sa gitarom, ali čisto sumnjam da bi voleo da neko snima kroz tvoju pedalu pre nego što je uzemljiš pa da to pušta ljudima).Rocket Roll wrote:Nisam upoznat sa takvim protokolom - ali izvinjavam se.Divlji wrote:I mogao si da pitaš da li se slažem da okačiš slike moje gitare. Nije da imam nešto protiv, ali se za takve stvari pita, pogotovu kad se radi o radu u toku.
Što se tiče "pljuvanja" - neka svako po tim slikama donese sud za sebe! Ti zadovoljan (mada mi nije jasno čime), ja nisam. Uopšte. Mislim da je u pitanju prevara i da se za takve brljotine traže pare nazad. To ti je moje mišljenje, i ja stojim iza toga.
A otići ću i do Joce da mu u lice kažem: Xiphos od 700 evra pored nje zvuči kao japanski Custom Shop a izgleda kao Rols Rojs. Neka nauči zanat ili neka smanji cene.
Što se pljuvanja tiče, bilo bi lepo da mi objasniš zašto si meni rekao da je gitara "fenomenalna" (nisam siguran da li si rekao super ili fenomenalna, ali nije ni bitno) a sad je pljuješ.
Odlazak kod Joce. Da, sigurno. Pored toga što si meni rekao jedno, a ovde pišeš drugo čisto sumnjam. I Xiphos od 700 jura je ofarban i ne koristi magnete sa ekstremno visokim izlazom (tj. ne koriste Dimebucker).
Ništa lično, samo mi idu na živce ljudi koji imaju problem sa tim da u lice kažu šta misle.
Svejedno, hvala na pažnji
Uzhivaj