Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrume
ja sam se zimus čuo sa njim. to je taj telefon.
Preporucio bih svog caleta ljudima kojima treba opravka ili skroz nova gitara. Da ne ispadne da ga reklamiram samo zato sto mi je cale, evo kao referenca par gitara koje je radio skroz od nule (delovi su naravno uvezeni, ali je drvo pocelo kao daska). Uz to radi i sve popravke i zamene pragova.
Kontakt:
Dragan Stojkovic
Leskovac
064/5798999

Kontakt:
Dragan Stojkovic
Leskovac
064/5798999

- mr.bluesman
LJudi vidim da je srodna tema...Pa da upitam. Dao sam gitaru akustaru nekom nasem majstoru sa konjarnika...pre 8 godina da mi sredi. Da li imam pravo da trazim gitaru nazad? Cisto da se ne obrukam. Mozda covek prodao moju gitaru.
Obično svaka radnja ima nekakav rok za podizanje posle koga ne odgovara za ono što je ostavljeno na popravku. Gitara je ne tako mali instrument, pa iako ne zauzima mesta kao klavir, verujem da bi svakom majstoru bila velika frka sa skladištenjem instrumenata ako bi ljudi vanredno dugo ostavljali nepodignute instrumente kod njih. Obično na priznanici stoji napomena koja se tiče ovog roka u okviru koga instrument mora da se preuzme. Ako postoji priznanica
Vredi pokušati da se gitara pronađe, ali nema svrhe da se posle 8 godina zamera majstoru ako gitare nema niti može da joj se uđe u trag.

- mr.bluesman
Aha. Nema priznanice. Jedino sto znam da je neki majstor na konjarniku i da se zove Zan. Bio sam samo jednom da mu dam gitaru, mislim da ne bio mogao da se setim ni zgrade. Davno je bilo. Gitara mi je uspomena od pokojnog dede, pa bi probao da je nadjem. Imam njegov broj koji mi je dao pre 8 godina. Pitanje dal je to jos uvek u funckiji. u svakom slucaju hvala za savet.Kristijan wrote:Obično svaka radnja ima nekakav rok za podizanje posle koga ne odgovara za ono što je ostavljeno na popravku. Gitara je ne tako mali instrument, pa iako ne zauzima mesta kao klavir, verujem da bi svakom majstoru bila velika frka sa skladištenjem instrumenata ako bi ljudi vanredno dugo ostavljali nepodignute instrumente kod njih. Obično na priznanici stoji napomena koja se tiče ovog roka u okviru koga instrument mora da se preuzme. Ako postoji priznanicaVredi pokušati da se gitara pronađe, ali nema svrhe da se posle 8 godina zamera majstoru ako gitare nema niti može da joj se uđe u trag.
Zaista bih voleo da pronadjem gitaru.
To bi mogao da bude majstor koji se pominje u prvom postu ove teme, ali ima i kompanjona, pa rade kao Jean & Jean. Ima i nekih telefona, proveri...
- mr.bluesman
Zvao coveka. Gitara je tu. Kaze ostala mu je, samo da je nadje. Javice mi. To je odlicno. Hvala za savete... Odusevljen sam. Mislio sam da je prodao.
Rukom oslikano?bancika wrote:
danas bas uzeh JAZZ BASS custom classic handcrafted "d-guitars" gitaru od aleksandra dijanovica iz zajecara....covek prva liga, gitara savrsena...majstor koji zna posao i stvarno za svaku preporuku!!!evo malo i kako zvuci:
http://www.youtube.com/watch?v=ps2rNdJiRjw
a ovako izgleda:

http://www.youtube.com/watch?v=ps2rNdJiRjw
a ovako izgleda:

Nosio sam strata kod Gorana na servis, ovoga puta nut, civije, setup 2-point tremola i gitare uopste. Uradio je odlican posao, gitara nikada svirljivija, mekanija, svaka preporuka 

-
Opasno rezhanje! Koji su magneti?vlada77 wrote:danas bas uzeh JAZZ BASS custom classic handcrafted "d-guitars" gitaru od aleksandra dijanovica iz zajecara....covek prva liga, gitara savrsena...
-
Djitri je vreme za servis, zbog toga sam pitao.sl0e wrote:Dabome