Ono pozadi je sablon rupa u njemu je 10mm,skroz levo je drvo orah obradjeno na 10mm,zatim idu cevcice fi 5,6,8mm.Onda iste burgije.Ono sto se pozadi vidi to je pepljara koja je jednako bitna.
Dakle pricvrsti se sablon na vrat kako treba jel,s tim da veci deo vrata bude sa spoljne strane stola, to jest da kanal za truss rod bude dostupan.Onda se ulazi sa burgijom 10mm u dubinu vrata 5mm.Drugi korak je stavlja se cevcica od 8mm i ide se 27mm u dubinu(sraf je duzine 25mm i sajbna 2mm,precnik srafa je 8mm).Treci korak stavlja se cevcica 5mm i ulazi se do kraja tj. do kanala to bi trebalo da bude jos nekih 18-20mm.Cetvrti korak stavlja se sipka i srafi.Peti, stavlja se dovoljno dugacko izrezan valjak od oraha i lepi se.Sesti,obradjuje se valjak od oraha do ivice sa vratom i stavlja se cevcica 6mm i busi se do srafa za truss rod.Ono sto je vrlo bitno to je nagib sablona a njega sam odredio tako sto sam stavio u moj vrat od ibaneza u rupu zadnji kraj od burgije 10mm i izmerio, onda sam zadnji kraj sablona koji je sirine 80mm podigo za 6mm.Bitno je da se svo vreme rada ne pomera ucvrscen sablon jer povratka na staro tesko da ima jer delovi mm su u pitanju.
Ko je razumeo shvatice, ko nije kazace mu se samo.