mislim_stvarno wrote: Nadam se da je u prirodi mnogo lepsa, ovako deluje isprano i bledo, i ne bas po mom ukusu...![]()

Izgleda mi vise rozo nego crveno.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
mislim_stvarno wrote: Nadam se da je u prirodi mnogo lepsa, ovako deluje isprano i bledo, i ne bas po mom ukusu...![]()
Opet kazem,slikano je telefonom i na brzinu,boja je ispala ekstra,i pokusacu ovih dana da slikam fotoaparatom da vam bolje docarammislim_stvarno wrote:I meni je ovo jedna od najboljih kombinacija za gitaru. Crvena (ferrari, candy apple...) + maple freatboardOdusevila me je jos kad sam video Knopflera kako je svira u spotu za sultans of swing
![]()
Nadam se da je u prirodi mnogo lepsa, ovako deluje isprano i bledo, i ne bas po mom ukusu...Vidim da je routing uradjen savrseno, samo mi se boja sa slike ne dopada...
hvala puno ...Vaske023 wrote:Svaka cast majstore i srecno u daljem radu!
!
Evo obecavam,da ce sledece slike biti mnogo boljerockozaurus wrote:Citam, gledam i uzivam!Samo, majstore, ko Boga te molim, nabavi neku sto-god ljudsku kameru da bi ugodjaj bio 101%
Ne znam na sta mislis kada kazes da odudara,ne svidja ti se ili mislis da nije odradjen kako treba?fric wrote:SAMO i SAMO mi ovaj rukohvat odudara...
Nije tajna,humbuckeri su GFS,a singl je rucno motanidweezil wrote:caos nice job, koji su magneti na njoj ako nije tajna
Ne razumem sta zelis reci?nenadnenad wrote:Handmade guitar (R) ?
za moj ukus nebi trebao uopste da bude tu al ne obaziri se to je samo jedno misljenje...djoksi wrote:Ne znam na sta mislis kada kazes da odudara,ne svidja ti se ili mislis da nije odradjen kako treba?fric wrote:SAMO i SAMO mi ovaj rukohvat odudara...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest