Swirl
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Swirl
Svaka tebi cast na majstoriji ali meni je ovo, tj bilo kakav swirl ogavna rabota, mislim da ne postoji kicerastiji finish za gitaru od njega
Uzmite u obzir da su detalji na ovoj gitari po zahtevu vlasnika. Ovih dana ću raditi metalik tamno zeleni i bakar swirl. To je vec neka druga priča, onako, izgleda skupo 

Meni je ovo fantasticno. Samo gledam i gubim se u bojama i mogao bih tako infinitno. Moram jednom da imam gitaru sa swirlom. 

Ajd još jedna sveže sklpoljena ... Banetova, eno ima i potpis njegov
Swirl, pikapi, yellow dot i kapice... moj rad.
Hvala svima na pozitivnim komentarima. To je jedan od razloga zašto se jos bakćem sa gitarama u ovoj nedođiji...

Hvala svima na pozitivnim komentarima. To je jedan od razloga zašto se jos bakćem sa gitarama u ovoj nedođiji...

- mislim_stvarno
kad se dobro uklopi boja inlaya sa gitarom, to je za mene cista pobeda 
Sta je ovo bilo na pocetku?
Jesi li je radio from scratch, ili si modovao pravi universe, ili rg7620?

Sta je ovo bilo na pocetku?
Bio je green dot. I još uvek je ... ispodTenji wrote:Da nije ovo green dot bio?Zbog zelenog logoa...

Telo je bilo od Universa, pravog MIJ swirl ili za Evropu kako ga zovu relish, mustard, ketchup. Vrat je pravio Rasha NS ali pukao je pa lepio Goran, pa se onda uvrnuo, hardver je sa Universa ... Na kraju je eto vraćena u život i to mi je uvek najveći motiv kad radim Frankenštajne.mislim_stvarno wrote: Sta je ovo bilo na pocetku?
Svaka cast za rad, od srca, vrhunski. E sad, swirl mi je ok ideja, i ovaj je ispao vrlo dopadljivo, donekle cak po mom ukusu, ali swirlovati Green Dot-a...
Nadam se da je Banetova ideja, ne tvoja.
Anyway, kazes Rasa iz NS-a pravio vrat, ali je pukao, pa se uvrnuo. Kakvi su ti njegovi radovi, ja sam eto do sada na par mesta cuo dosta reci hvale, no evo sad jednog vrata koji se uvrnuo? Cisto onako, ako ima neko neko jos iskustvo, mislio sam da se cimam krajem leta (ili kad vec) da trazim nekoga da mi pravi vrat, a on je za sada najozbiljniji kandidat. Malo je offtopic, ali ono, nasi smo.