Ostalo mi je jos da finalizujem neke stvari i da krenem da farbam/lakiram gitaru. A to su bas sitnice kao, da izbusim rupe za strap button, pa za ovu plocicu na koju se montira dzek, pa rupu za trpolozajni prekidac, i tako dalje...
I najveci problem mi je bio prekidac. Nije mozda toliko tesko naci ga, ali u Mitrosu (a i bilo gde) kosta citavo bogatstvo. Mislim zaista ne mogu da dam 1.000 ili cak blizu 2.000 dinara za prkidac!!!

I nadjem ipak po preporuci odavde (na nekoj od prvih strana) i narucim iz Music Media centra. I to za 450 dinara. I to je OK. Uz to narucim kapice za potove, plocicu, dzek, i jos kojekekvu sitnariju, ali generlano svasta sto utice na moj rad (polozaj gde ce da se izbuse rupe itd.). I cekam svaki dan kada ce me zvati kurir za isporuku. I nista se ne desi, i ja nazovem i oni mi kazi da je malo problematican taj prekidac, i da treba "sutra" da stigne. Ajde ja sacekam prekosutra opet nema kurura. Nazovem opet, kazu stize za desetak dana. OK sacekam ja i to, sad me vec malo nervira. Hteo sam da izbusim rupu za prekidac PRE farbanja, ali ajde, nije jos hitno... I prodje 2 nedelje i jos uvek ne stigne. (ukupno 3 nedelje cekanja, mozd ai vise)
I na kraju odustanem, i BACIM 450 dinara na neke druge stvari u toj vrednosti, samo da bi mi poslali ovaj ostatak delova... To je bilo juce. I vidim da u Mitrosu ima neki za 350 dinara. Super! Nazovem njih, u Beograd naravno, nisam hteo da izgubim 10 minuta zivota zovuci radnju u NS, jer ZNAM da oni niad nista nemaju, i uvek mi kazu da mi je lakse da porucim preko neta, pre ce mi stici. (Naravno od kuce, a ne da mi on u radni slucajno pogleda da li ima i da mi pomogne, pa on je prodavac superstar)... To je bilo juce oko 12h. I oni mi kazu, imaju na stanju. Ja kazem da sam iz NS, i da cu naruciti TU ISTU stvar TOG MOMENTA preko neta, i da li je to OK. I kazu mi nema frke, cak ce mi skoloniti jedan prekidac, da slucajno ne bi nestalo dok ne uplatim. I ja tog momenta narucim preko neta, i cekam da mi stigne mejl sa podacima, pa da ODMAH odem da uplatim.
I evo SADA mi stize odgovor:
Poštovani,
Traženu robu trenutno nemamo na stanju. Ukoliko želite savet ili preporuku u vezi artikala koje imamo na stanju, ili informaciju o tome kada željeni artikal stiže u radnju, kontaktirajte neku od maloprodaja u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu.
Hvala na poverenju i srdačan pozdrav,
Vaš Mitros Music Co.
Mislim ja to cak u mejli potpisan lik isti sa kojim sam pricao telefonom....

Mislim ja znam da je to stvar vredna SAMO 350 dinara, ali zar je moguce da su toliko neljubazni, neuvidjavni kada se radi o prodavcima, i da je to tako tesko naci.
Ajmo ljudi pomagajte, na kraju sam zivaca, da li neko ima da mi proda takav prekidac, ali da nije od zlata. (Mislim da ne kosta 1.000 dinara)???