E sada sam bio na njihovom sajtu i skinuo neki cenovnik opreme. Potenciometri od 250 i 500 kila su 13.95 novaca, kontam da su dolari, posto ne pise. Za one razne sarafcice za magnete, ploce itd cene su ok posto su to crni ili pozlaceni, ali potenciometri su obicni (ali dolaze sa cak 2 podloske!). I jos ne znam da li oni to sami prave ili ne. Ali opet su preskupi. Sta ces prodaju ime.
Pa ko voli da ima DiMarzio sarafe neka izvoli.
http://www.dimarzio.com/media/pdfs/hardware.pdf
mala pomoc velikih majstora
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hm... ja sam imao jako lošeg iskustva sa jeftinim potenciometrima. Qpio sam jedno 3 ili 4 potenciometra za gitaru i svaki je bio JAKO LOŠ (prvo sam qpio jedan, pa nije valjao, pa još jedan, pa još jedan i tako), i onda sam qpio DiMarzio, koji je, jel, dobar.
A elektronika iz starih radija je prilično dobra. Zavisi od slučaja do slučaja zapravo, ali generalno gledano je dobra. S tim što ja nebi korisio stare kondenzatore jer kondenzatori posle nekog vremena probiju, tako da je veća verovatnoća da će stari probiti pre novog.
A elektronika iz starih radija je prilično dobra. Zavisi od slučaja do slučaja zapravo, ali generalno gledano je dobra. S tim što ja nebi korisio stare kondenzatore jer kondenzatori posle nekog vremena probiju, tako da je veća verovatnoća da će stari probiti pre novog.