Sta da ti kazem..
coca wrote:Kako ti se pokazao taj 111S Kramer, koliko ga dugo imas?, koje zice koristis 9-tke ili 10-tke i koju marku, jesi li radio setup i kako si prosao? Na kom pojacalu sviras?
Imam ga oko 4 godine, prvenstveno sam trazio gitaru na koju cu da zakacim dodatni uredjaj. Drug koji je vec kupio gitaru, pomenuo mi je ovu.. probao sam i video: Gitara je vrrrlo fino uradjena, iako je Koreja, svi delovi su bili lepo uklopljeni, Finis dobar, drvo puno... Elektronika - svestan sam bio da je neka ŽLJ.. ali na pojacalu to se nije tooolko primecivalo, Cak, bila je solidna... u smislunicim posebno se nije odvajala po zvuku od malo skupljih gitara...
E resih da je narucim (BTW moja je stigla iz USA sa MusicYO sajta i kostala je 69 dolara... plus shipping 9 = 78 sve ukupno ili 66 evra u tom tenutku.) i jedino sto sam se plasio je da nije jedna serija ovakva, a druga onakva.. no, na moje zadovoljstvo, gitara je egzatnih karakteristika.. kao i ova sto sam je probao.
Znaci gitara radi fenimenalno, ima tipicni Kramer vrat (zaboga gitara je Focus BY Kramer), tanak i zgodan.. i meni je veoma inspirativna. koristim 0.009 komplet.. e ad, najzanimljivije je to sto set up nisam dirao, jer nije bilo potrebe. Gitara je fabricki setovana na "super" stanje. takodje, sve ostalo je OK, jedino mi malo smeta sto su leptiri mehanizma za stimovanje, plasticni, ali moram da kazem da lepo rade ...
E sad pojacalo... mikseta, pedale procesor... sve je to tolko nebitno... jer ton pravis ti..
Sve u svemu i da si dao 150E, gitara je vrrrrlo dobra za te pare.. nisam znao da ih i kod nas ima.. MADA samo modeli 211S i 221S.. jer 111S sam Focus ne pravi...
Pozdrav i da se nasviras gitarom..!!!
Evo moje..
http://i154.photobucket.com/albums/s250 ... Kramer.jpg