Ovo ti je moja preporuka za Strat.Procitaj specifikacije na sajtu

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa.... to je dobro! To su već podnošljive cene.progg wrote:U mitrosu, komplet:ndv wrote:a da komplet Texas Specials magneta košta oko 24000. Za te pare možeš da uvezeš komplet Kinman magneta sa sve transportom i carinom.
Fender Custom Shop texas specials
Fender Custom Shop 69's
Fender Custom Shop 54's
kosta 19.350 dinara (ja sam, pre par dana u prodavnici Mitros u Nishu, video ta tri kompleta). Moja preporuka je: Fender Custom Shop 54's.
Tri SSL-1 koštaju oko 16000, a tri "tradicionalna" DiMarzija koštaju oko 13000. Čisto da se spomene, ako i budžet treba uzeti u obzir.progg wrote: U mitrosu, komplet:
Fender Custom Shop texas specials
Fender Custom Shop 69's
Fender Custom Shop 54's
kosta 19350 dinara...
HVALAshule wrote:sinisa88 wrote:Uzeo sam ga pre par dana.shule wrote:Kad si bre kupio Strata. Daj slike. x)
Ma isti je k'o moj.Cestitam.
dasinisa88 wrote:Hvala vam ljudi puno na savetimaE, dade mi drug neka dva stock magneta sa njegovog meksickog strata da probam, ali su i to keramicki magneti (doduse drugaciji od mojih). Da li da se uopste trudim da ih stavljam?
nesinisa88 wrote:Hvala vam ljudi puno na savetimaE, dade mi drug neka dva stock magneta sa njegovog meksickog strata da probam, ali su i to keramicki magneti (doduse drugaciji od mojih). Da li da se uopste trudim da ih stavljam?
Rocket Roll wrote:nesinisa88 wrote:Hvala vam ljudi puno na savetimaE, dade mi drug neka dva stock magneta sa njegovog meksickog strata da probam, ali su i to keramicki magneti (doduse drugaciji od mojih). Da li da se uopste trudim da ih stavljam?
Kristijan wrote:![]()
Pa verovatno je provalio koje priče najbolje prolaze kod iskusnih teta...dejankuki wrote: a kako udju u punoletstvo odmah je... MLAD SAM .. neiskusan.. sta cu jadan KLINAC SAM...
Ma, takve jeftine keramike već ima ugrađene. Ako mu ove smetaju - a i meni su smetale na isti taj način, užasno raspadanje na drajvu - smetaće mu i ti magneti koje je dobio.Duane wrote:...al mi ovi obicnji magneti od meks strata skroz ok...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest