Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nenadnenad wrote:znam jednog gitaristu koji ima eko gitaru, podseca malo na sg mozda.
on se nastima i posle par pesama svira dalje rastiman ceo koncert.
To je bar lako, promeni ženuKristijan wrote:Eeeee, ne znate vi šta su bačene pare. Kad krenem da kupim nešto što ću da obučem, a zeznem se da dozvolim da moja žena ide samnom, i da ona odabere... e to su bačene pare! Kad o tome mislim, onda je svaki dinar potrošen na opremu apsolutno genijalna investicija!
Hahaha do jaja. Istina najveca, ok, nisam bio ozhenjen, ali imao sam devojke koje su znale da utichu na mene da kupim apsolutni feces od odece, a ja bejah preveliki papucharKristijan wrote: Eeeee, ne znate vi šta su bačene pare. Kad krenem da kupim nešto što ću da obučem, a zeznem se da dozvolim da moja žena ide samnom, i da ona odabere... e to su bačene pare! Kad o tome mislim, onda je svaki dinar potrošen na opremu apsolutno genijalna investicija!
pa to je bar lako, prestani da kupuješ odeću. ja sam prestao i evo već treća godina, nisam čak ni gaće kupioKristijan wrote:Eeeee, ne znate vi šta su bačene pare. Kad krenem da kupim nešto što ću da obučem, a zeznem se da dozvolim da moja žena ide samnom, i da ona odabere... e to su bačene pare! Kad o tome mislim, onda je svaki dinar potrošen na opremu apsolutno genijalna investicija!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest