GITARA 600 eura

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 19 Oct 2007, 00:03

Jackson
IBZ
Epiphon..

moj izbor

Bodomovac

Post by Bodomovac » 19 Oct 2007, 15:43

Od ta tri ja bi uzeo Jacksona bez razmišljanja. Ali to sam ja. Nego ima još jedna marka gitara koja je malo poznata. Ima da se kupi i u bg-u, ne znam tačno gde. U pitanju su Schecter gitare. One spadaju među ESP gitare u suštini, pošto imaju zajedničkog vlasnika.
Ne razumem se mnogo u te gitare, ali mogao bi i na njih malo da obratiš pažnju. Uglavnom su sa fixiranom kobilicom, ali ima ih i sa floydom. Ima baš jedna koju sam ja kontao da ću možda da qpim pre nekog vremena, ali nisam. Mislim da je ova.

http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=34

Kod nas košta nekih 450e, ako se ne varam.

U svakom slučaju, u istom je rangu sa Jacksonom DXMG... zapravo, ova ima malko bolje magnete, ja mislim, pošto nisam probao ni jednu ni drugu.

controld

Post by controld » 20 Oct 2007, 19:01

Gospodine dejankuki ja zaista razumem sta vi meni zelite da kazete, stavise slazem se sa vama da bi trebalo da prestanem da postavljam pitanja u nedogled. ALI, ja sam ovaj novac jedva skupio i od samog pocetka sam planirao da sve puknem na gitaru. Ono sto hocu da kazem je da cu kupiti gitaru sad, pa ko zna kad, tako da cu morati neko vreme da smaram. S postovanjem controld 8)

Post Reply