Vaš najbolje utrošen novac na gitare i opremu

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

nebojsak

Re: Vaš najbolje utrošen novac na gitare i opremu

Post by nebojsak » 22 Oct 2009, 17:10

Guitar_thrill wrote:secam se kad je Dinkic rekao da nece krasti opremu,a malo malo pa strat za 250e! Eeeeeej :idea:
Da, ali ni on nije odmah krenuo na stratove. Svi su oni počeli sa jeftinim distovima.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 22 Oct 2009, 17:14

Guitar_thrill wrote:
nebojsak wrote:To kažu i Boris Tadić i Mlađan Dinkić. Daj neki čvrst dokaz. Svako je sumnjiv dok se ne dokaže da je nesumnjiv.
:1: secam se kad je Dinkic rekao da nece krasti opremu,a malo malo pa strat za 250e! Eeeeeej :idea:
evo sad im od rusa leglo na budzhet 200 miljuna.. verujem da ce dince da baci oko na nekog Custom Shopa i neku solidnu lampu(neki 2203, jtm, nesto tako)

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Oct 2009, 17:18

Moram priznati da sam i ja imao mračnih trenutaka kao klinac :hide: ali sam pao već na prvom stepeniku. Naime, uhvatili su me dok sam pokušavao da ukradem Level pot sa Metal Chargera u radnji, i osudili na 6 meseci (uslovno 2 godine) vežbanja šredinga na scallopovanom vratu sedmožičanog Ibaneza sa tri rupe za tri ruke na telu. Posle toga mi ništa slično nije palo na pamet.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 22 Oct 2009, 17:40

nebojsak wrote:Moram priznati da sam i ja imao mračnih trenutaka kao klinac :hide: ali sam pao već na prvom stepeniku. Naime, uhvatili su me dok sam pokušavao da ukradem Level pot sa Metal Chargera u radnji, i osudili na 6 meseci (uslovno 2 godine) vežbanja šredinga na scallopovanom vratu sedmožičanog Ibaneza sa tri rupe za tri ruke na telu. Posle toga mi ništa slično nije palo na pamet.
Da nije to bila '89?...ona godina kada je Ibanez izdao i gitaru sa rupom za stopalo.... :hmm:

eg303

Post by eg303 » 22 Oct 2009, 19:13

nebojsak wrote:Moram priznati da sam i ja imao mračnih trenutaka kao klinac :hide: ali sam pao već na prvom stepeniku. Naime, uhvatili su me dok sam pokušavao da ukradem Level pot sa Metal Chargera u radnji, i osudili na 6 meseci (uslovno 2 godine) vežbanja šredinga na scallopovanom vratu sedmožičanog Ibaneza sa tri rupe za tri ruke na telu. Posle toga mi ništa slično nije palo na pamet.
Ха, ха, ха... Шта ли су онда накрали тек неки појединци, очигледно је да су их (а нажалост и неке од нас да их трпимо) осудили на доживотно шредовање...

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 23 Oct 2009, 01:17

Zalim sto sam ista podelio sa vama.

sl0e

Post by sl0e » 23 Oct 2009, 01:26

Image

Nekada ovi ljudi imaju blago kod sebe. Mislite o tome :wink:

guv'nor

Post by guv'nor » 23 Oct 2009, 02:01

Moguće da sam se ja malo zbunio, ali stekao sam utisak da se "Vaš najbolje utrošen novac" pretežno čita i tumači kao "Najniža količina novca koju ste ikada potrišili"? :)

MICKEY
Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak

Post by MICKEY » 18 Nov 2009, 23:57

melodija menges klasicna gitara ya 100 din.(pre vise godina)
I ko je sad najbolji? :XD: :XD: :XD:

Stanko

Post by Stanko » 19 Nov 2009, 09:44

guv'nor wrote:Moguće da sam se ja malo zbunio, ali stekao sam utisak da se "Vaš najbolje utrošen novac" pretežno čita i tumači kao "Najniža količina novca koju ste ikada potrišili"? :)
Pa tako je nekako ispalo :) mada mislim da treba da bude najbolji odnos cena-kvalitet (odnosno licno zadovoljstvo) :ziveli:

Sava

Post by Sava » 19 Nov 2009, 10:56

Stanko wrote:
guv'nor wrote:Moguće da sam se ja malo zbunio, ali stekao sam utisak da se "Vaš najbolje utrošen novac" pretežno čita i tumači kao "Najniža količina novca koju ste ikada potrišili"? :)
Pa tako je nekako ispalo :) mada mislim da treba da bude najbolji odnos cena-kvalitet (odnosno licno zadovoljstvo) :ziveli:
Pa da, kada sam pokrenuo temu mislio sam upravo na lično zadovoljstvo, a pri tom ostvareno što manjim ulaganjem.

Post Reply