Fender JAG-STANG (Designed by Kurt Cobain)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender JAG-STANG (Designed by Kurt Cobain)
Pa niko vise ni ne proizvodi jagstang, ni ameri, ni meksikanci, ni japanci. Tj toliko sam ja upucen.
Da li moze kod mustanga da se single na bridge-u zameni za humbucker? I gde bi moglo da se uradi?
Sve se moze ali bi morao da busis drvo tela. Bolje uzmi neki single size hum ako bas moras da menjas single.
naravno da moze, al je greota!Funkomat wrote:Sve se moze ali bi morao da busis drvo tela. Bolje uzmi neki single size hum ako bas moras da menjas single.

To.xspaceman wrote:naravno da moze, al je greota!Funkomat wrote:Sve se moze ali bi morao da busis drvo tela. Bolje uzmi neki single size hum ako bas moras da menjas single.jedino mozda ova druga opcija...

Uzeo bih mustanga,ali bih mu uradio par modifikacija, humbucker na bridge-u.. Da li je izvodljivo da se ugradi tune-o-matic bridge (bez tremolo-a)?. Video sam na par fotografija Kurtovih mustanga.
-
Ako si spreman da punis telo nove gitare ( supljinu u kojoj je mustang bridge ), i da se toliko cimas da bi dobio KC mustang....jbg.
Dobronameran savet - batali KC modifikacije, uzmi mustanga, a ako ti bas toliko treba HB umesto singla, uzmi one SD JB hambakere u single pakovanju - bas kao teh kurdtz.

Dobronameran savet - batali KC modifikacije, uzmi mustanga, a ako ti bas toliko treba HB umesto singla, uzmi one SD JB hambakere u single pakovanju - bas kao teh kurdtz.

greota na kvadrat!Kill surf city wrote:Ako si spreman da punis telo nove gitare ( supljinu u kojoj je mustang bridge ), i da se toliko cimas da bi dobio KC mustang....jbg.![]()

http://www.seymourduncan.com/products/e ... _jr_sjbj1/ Nasao. Bas sam zadovoljan zvukom. Zvuci isto kao i ovaj klasican hum (JB SH-4) Hvala!Kill surf city wrote:Dobronameran savet - batali KC modifikacije, uzmi mustanga, a ako ti bas toliko treba HB umesto singla, uzmi one SD JB hambakere u single pakovanju - bas kao teh kurdtz.
Da ne otvaram novu temu, moze i ovde. Mala pomoc. Nabavio sam strat fixni bridge pa hocu da ga namestim na mom Cort-u G254. Pitanje: Da li mora da bude tacno na istom mestu kao prethodni trmolo bridge ili moze da odstupi par milimetara da bi mogao da se zasrafi?
-
...jebote ova gitara je tolko ružna da mi se za momenat smrzo kompjuter
Da li ima nekog sa nekim pametnim odgovorom?

BRATE NEMA VISE NIGDE. NE PROIZVODI SE VISE. PRATI OGLASE AKO NAIDJE MOZDA NEKA.
- Guitar_thrill
- MF veteran
nije to pitaoshule wrote:BRATE NEMA VISE NIGDE. NE PROIZVODI SE VISE. PRATI OGLASE AKO NAIDJE MOZDA NEKA.

a xD
Smorila me tema, pa nisam ni citao.
Smorila me tema, pa nisam ni citao.