Eros mark II les paul kopija

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
jelenko

Eros mark II les paul kopija

Post by jelenko » 09 Dec 2009, 21:35

Kupio sam gitaru od ortaka, stara je dosta, promenila je poprilican broj vlasnika. Japanske je proizvodnje, bez serijskog broja. Ipak, posle toliko godina(cenim joj 20) elektronika je malo otisla, pa bi joj stavio neki magnet, i obavezno pragove. Zanima me, da li je po kolegama forumasima ovo krs, posto je JAAAKO svirljiva, ali opet ne znam da li se isplate ulaganja... pozzz :bravo:

Image

Image

Image

sirac-šunka
vragolan

Re: Eros mark II les paul kopija

Post by sirac-šunka » 09 Dec 2009, 21:45

EROS gitara... :rlol: :rlol: :rlol:

Morao sam...

Inace...
jelenko wrote:Zanima me, da li je po kolegama forumasima ovo krs, posto je JAAAKO svirljiva, ali opet ne znam da li se isplate ulaganja... pozzz :bravo:
Zasto bi te zanimalo misljenje bilo koga ko samo gleda gitaru sa slika, a uz sve to, ti si i ti zadovoljan, zar ne? A ulaganje se, shodno tome, isplati. Naposletku, magnet mozes uvek da sacuvas i za neku naradnu gitaru, ili da ga posebno prodas.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 09 Dec 2009, 21:56

Koliko ja znam, Eros gitare su italijanske... Jedno vreme je kod mene stajala neka njihova akustična sa 12 žica. Lep komad, samo je vlasnik bio prasac pa je prilično udesio... Našao sam na netu dosta njihovih gitara, i nisam čuo za neka loša iskustva.

jelenko

Post by jelenko » 09 Dec 2009, 21:57

Pa interesovalo me je poreklo. :?: Zaboravio sam da da napisem bitnu stvar===Desavaju se cudne oscilacije prilikom sviranja, gubitak jacine tona i gaina.Moguce da je do elektronike, pa bi je zato zamenio, sa sve magnetom, jednim zbog nedostatka finanCija...ZUB VREMENA JE UZEO SVOJE! :deda: :ziveli:

Post Reply