pa dobro je za sitan vez, stavise, odlicno, uvatis da viri minimalno i rrrrrrr, posto je obla samo pici gore dole sta god da uradis, medjutim, da, za nesto drugo ni ja ne znam kako je moguce koristiti takve trsce.MUzzY wrote:Nikad mi nece biti jasno kako bilo ko uspeva da svira i dobro zvuci sa bilo cim debljim od 1mm.
All about trzalice
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: All about trzalice
mene stubby iskreno ne dopadaju se jer uopste nemaju trenja sa zicama, ja volem da zariljam, trzalica mora da se troshi od riljanja, stubby mi je ono kao da sviram sa kamencicem po zicama, neam pojma. Jazz III nisu loshe def i njih sam davno rasvio.
DrGreenthumb wrote:Dunlop Jazz III

Nadjoh sliku na netu slucajno. Bas ove 3

Doco, kakva je ta ultex jazz trojka u odnosu na klasicnu?

Da, meni to nekako sklizne uvek, bar imam takav osećaj. Plus mi je vrh nekako kratak. A ja volim debele trze, ali ravne.dweezil wrote:mene stubby iskreno ne dopadaju se jer uopste nemaju trenja sa zicama, ja volem da zariljam, trzalica mora da se troshi od riljanja, stubby mi je ono kao da sviram sa kamencicem po zicama, neam pojma. Jazz III nisu loshe def i njih sam davno rasvio.
meni je Ultex slican celuliodiu, onako ima topliji sound i mzoda se malo manje kliza od celuloida. A ta desno je od Pual Gilberta?! 

nije da mi se nesto svidzha trza, ok je zato sto je velika i tu i tamo debjela... ali check out that palma! skroz je kewl... i pakovanje je skroz kalifornija...
@dwez
Da, ali cuo sam negde da su ih povukli iz prodaje. Ne znam koliko je to tacno. Gilbert sada koristi ovakve u sredini
Dobra mi je i ona, samo mi smeta tup vrh, navikao sam se na jazz 3.
Da, ali cuo sam negde da su ih povukli iz prodaje. Ne znam koliko je to tacno. Gilbert sada koristi ovakve u sredini

- mislim_stvarno
Ja sam isto imao neke ovakve, ali pogubio, mada ne razlikuju se od obicnih fender heavy.Duane wrote:
nije da mi se nesto svidzha trza, ok je zato sto je velika i tu i tamo debjela... ali check out that palma! skroz je kewl... i pakovanje je skroz kalifornija...

@sub_zer0 thanx, pa imash i one Tortex Sharp al su previse zaostrene za moj ukus. 

to i jesu obicne fender heavymislim_stvarno wrote:Ja sam isto imao neke ovakve, ali pogubio, mada ne razlikuju se od obicnih fender heavy.Duane wrote:

- mislim_stvarno
da, ali ovo su fancy providne sa palmom
- DrGreenthumb
- MF veteran
Nije neka velika razlika, ja ih volim zbog oblika, ne toliko zbog materijala, koji je koliko kapiram glavna razlika. Ima malo drugaciji attack, mada mozda se i tripujem, probaj nesh pogresitsub_zer0 wrote:Nadjoh sliku na netu slucajno. Bas ove 3

Ma ja koristim Passion 2mm vec duze vreme i super mi je.
Last edited by KnightOfDoom on 28 Oct 2009, 23:22, edited 1 time in total.
Reason: offtopic
Reason: offtopic