Pomoć oko ibaneza rg370dxl (left hand model)?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Pomoć oko ibaneza rg370dxl (left hand model)?
tooooo, nakon 2 sata svadje ubedio sam je da uzmem Ibanez GRG 170 dxl , a za 15 rodjendan ibanez rg370dxl , samo ne mogu da nadjem na netu kako se radi setup za taj bridge , da li neko ima iskustva sa grg170 i ako moze da mi je malo opise ??
znas kako.nemoj je slusati uzmi taj rg370 za levake i gotovo.ti sada imas 14 jel da? za godinu dana ces dobiti tog rg370 i sta ces sa ovom grg? nista jer je sigurno neces moci prodati za te iste pare koje ces dati danas i skupljace ti prasinu,a gitara nije nista narocito i neces je bas puno svirati jer sa rg370 na tog grg-a ko sa konja na magarca da sedas...nemoj zuriti toliko i neslusaj mamu toliko,ocigledno zena ne zna toliko o gitarama.objasni joj polako i smireno da se neisplati tako raditi i da je najbolje da ti odma uzme taj rg370..
-
imam 13 a sad cu 14 , nekako cu da je ucenim , hackovacu njen forum , i zapretiti da cu da se bacim sa 5-og sprata , uzecu sve iz frizidera i staviti u wc i zakljucacu se , mwuxhahahahaha !!!
-
i onako sam procitao na netu da ibanez grg 170 dx ima neki fat 10 bridge , zbog koga mora da se stimuje posle skoro svake pesme