cuo sam da ova papucica uklanja mikrofoniju, jel imao neko neka iskustva, bilo kakve informacije o mogucnostima, kvalitetu, ceni ?
pozdrav!
noise gate ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: noise gate ?
dobro si cuo,znaci stvarno radi posao sto se toga tice,ako sviras neki high gain,onda ce ti dobro doci.plasio sam se jedino da ne oduzima malo gaina-a,ali moji strahovi su sada demantovani
tako da,ako imas problema sa mikrofonijom zujanjem itd,ovo je prava stvar 

e hvala ti na odgovoru! ja nisam gitarista, mislim sviram gitaru ali u ovom slucaju pitam za druga sa kojim sviram bubnjeve i metal muzika je u pitanju.
fora je u tome sto u pesmama imamo neke klin delove a ako koristi distorziju preko neke papucice (da bi je po potrebi ukljucivao iskljucivao) sve pisti kad se ukljuci.
valjda je ovo pravo resenje za to. znas li kako se cene krecu?
fora je u tome sto u pesmama imamo neke klin delove a ako koristi distorziju preko neke papucice (da bi je po potrebi ukljucivao iskljucivao) sve pisti kad se ukljuci.
valjda je ovo pravo resenje za to. znas li kako se cene krecu?
pa sad..
.koja je gitara u pitanju? ako su singlovi,sasvim je normalno da zuji..resice to NS-2,samo ne znam u kojoj meri..cena
http://www.mitros-music.com/products/3775-BOSS_NS-2/4/

http://www.mitros-music.com/products/3775-BOSS_NS-2/4/
Cek, cek.... Zipe.. sta svira tvoj drug??? i za sta upotrebljava distorziju..? malo mi je nejasno.
Ako je gitara u pitanju
da gitara ne bi mikrofonirala pribegava se jednom prostom resenju: smanji level na pedali a pojacaj malo volume na pojacalu.. po potrebi smanjite malo i distortio na pedali...
jedino ako je gitara toliko losa, ili ako koristite razglas "do daske" e onda mikrofoniju nista ne zauzdava...
nemam nista protiv da kupis/kupi pedalu, ali ponekad je resenje tu, pred ocima... tj. hocu reci.. prosto...
Ako je gitara u pitanju
da gitara ne bi mikrofonirala pribegava se jednom prostom resenju: smanji level na pedali a pojacaj malo volume na pojacalu.. po potrebi smanjite malo i distortio na pedali...
jedino ako je gitara toliko losa, ili ako koristite razglas "do daske" e onda mikrofoniju nista ne zauzdava...
nemam nista protiv da kupis/kupi pedalu, ali ponekad je resenje tu, pred ocima... tj. hocu reci.. prosto...
Gitara jeste krsh i uglavnom svira u studiju bez papucice , samo sa gainom pojacala, i tad mikrofonija nije toliki problem. Ali kada se ukljuci na papucicu (probali smo i jackhammer marshall a sad ja mislim neka bossova) onda je mikrofonija problem i uprkos ovim podesavanjima koja si naveo. Mada svirali smo i sa nekim fenderom (boljom gitarom od ove) i opet je bila neka mikrofonija.
A za noise gate sam se zainteresovao, kada mi je jedan drug za to rekao, kaze da nikako drugacije nije mogao da ukloni mikorfoniju (izmedju iseckanih rifova , npr) sa gitarom koju ima (koja je , neznam), da je
dao para na magnete ali nista.
A za noise gate sam se zainteresovao, kada mi je jedan drug za to rekao, kaze da nikako drugacije nije mogao da ukloni mikorfoniju (izmedju iseckanih rifova , npr) sa gitarom koju ima (koja je , neznam), da je
dao para na magnete ali nista.