uzmi malu usnu harmoniku,nauci da je sviras i posveti se njoj.Tu neces imati ovakvih problema i deoba.Ipak,mnogo je to dobra stvar a i ima jazza u njoj koliko hoces..Odpanjis gain i cepas...Sto se tice gitara,rodjo moj lepi,mladi...podsecas me na doticnog makijavelija,odma da ti kazem nesto,menjaj sta god,ako ostanes ovakav bices iznapusavan..od mene prvog verovatno...Inace,jako "dugo" mogu da trpim gluposti,to su videli i ovde na mf-u nekoliko puta..
Lepo uzmes kartu za Bg..Sednes u bus,bez para za gitaru,odes obidjes sve,vidis sta volis kod zvukova,sta ne,kakav vrat,kakve magnete,kakav oblik.Ne postavljaj pitanja :"Čiko,čiko,a kakva je ova gitara,a ova,a ova?A jel dobro cepa ova?" Zbog cega?Zato sto tu mozes uglavnom da naidjes na nasa subjektivna misljenja koja mogu da te upute na pogresan pravac.Najgora moguca "usluga" je bila od boogie woogie-a koji ti je rekao kupi ovo,kupi ono..Ja necu da ti kazem kupi ovo kupi ono jer ti prvi ne znas tacno kakav zvuk hoces,iako mislis da znas,kazem ti da odes,procunjas,detaljno pregledas,vratis se kuci sa utiscima,pogledas prednosti i mane,doneses odluku,dodjes i pazaris..Nama se obratis kada neke kandidate od gitara nadjes,tj. kada ih uzmes u ruke,pa neke stvari u koje se ne razumes onda dodjes i pitas,ovde ima dosta majstora sto se tice toga,koji ce te posavetovati kako treba..Pitanja su ti malo da se izrazim klinacka,saberi u sebi sta hoces,procunjaj po sajtovima,googlu,gde god...Uzmi gitaru od 450 evra!!!nikako jos jedno lose pojacalo,jer nije poenta u snazi nego u kvalitetu zvuka!!NIKAKO JOS JEDNO LOSE ILI PROSECNO POJACALO!!