epiphone les paul custom prophecy gx

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
epiphonelespaul

epiphone les paul custom prophecy gx

Post by epiphonelespaul » 23 Jan 2010, 01:30

Zamolio bih one koji imaju neka iskustva s ovom gitarom o nekim tehnickim komentarima... skoro sam je uzeo, ima lep zvuk, ovo-ono, ali me zanima misljenje strucnijeg lica...

epiphonelespaul

Re: epiphone les paul custom prophecy gx

Post by epiphonelespaul » 23 Jan 2010, 16:42

u jebote, zar niko da svrljne nesto?? ajde da probam sa konkretnijim pitanjem: kakav je kvalitet ove gitare u odnosu na one na koje nailazim na internetu? cena je ocekivano tu negde(malo skuplja, treba to i da se doveze i zaradi malo), ali ono sto me buni jeste da se model proizvodi u black cherry(tamna visnja?) boji, a na ovoj ovde je prakticno sve crno, sa jedva vidljivim nijansama tamno-crvene. i to mi se svidja. samo, pise made in china :)) pa me zanima da li neko zna o koliko kvalitetnoj gitari je rec, da li je prodat skart ili je to to. ajde, budite ortaci :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 23 Jan 2010, 16:46

Daj neku fotku, neku informaciju dalje... i konkretizuj sta te zanima, pa ti mozda neko i odgovori

epiphonelespaul

Post by epiphonelespaul » 23 Jan 2010, 17:31

napisao sam da AKO neko ZNA NESTO o toj gitari koja se prodaje kod nas, da napise je li to to, ili je samo skart koji se uvalio kao i mnogo sta drugo. dakle, ponovo, ako je neko upucen i zna nesto o toj gitari, molio bih ga da iznese strucno misljenje. ja nisam strucnjak, nisam upucen previse u sve to, samo sviram. zvuk gitare mi je ok, zanima me samo da li je to taj model skroz ili samo imitacija tog modela. Prodavac je nahvalio, naravno, ali razlika u boji me zbunila, jer pise da se proizvodi u toj boji kao na slici, a moj prmerak je prilicno tamniji, skoro crn, kako sam i mislio kad sam je prvi put video. dakle, ne pitam za subjektivna misljenja, da li vam se svidja ili ne, meni gitara lezi i po zuku i po izgledu, samo da li je model koji se prodaje kod nas isti onaj na koji se nailazi na raznim sajtovima.eto. zdrobljeno.

Stanko

Post by Stanko » 23 Jan 2010, 17:38

epiphonelespaul wrote:samo da li je model koji se prodaje kod nas isti onaj na koji se nailazi na raznim sajtovima.eto. zdrobljeno.
ne ovu nasu je viden pravio... salu na stranu, ako vec neko pravi kopije pravice kopije gibsona, a ne epifona, i pravice kopije standardnijih modela/finisha, koji bi se lakse prodali :) my 2 cents... ;) uzivaj :ziveli:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 23 Jan 2010, 17:45

boja na takvim gitarama izgleda dosta tamnije ako nije pod jakim svetlom, ako to nije u pitanju onda je mozda samo malo tamnija varijanta, ne verujem da bi se neko cimao da pravi kopiju epiphone-a

sirkan

Post by sirkan » 14 Feb 2010, 13:22

Stanko wrote:
epiphonelespaul wrote:samo da li je model koji se prodaje kod nas isti onaj na koji se nailazi na raznim sajtovima.eto. zdrobljeno.
ne ovu nasu je viden pravio... salu na stranu, ako vec neko pravi kopije pravice kopije gibsona, a ne epifona, i pravice kopije standardnijih modela/finisha, koji bi se lakse prodali :) my 2 cents... ;) uzivaj :ziveli:
Khmmm,khmmmmm...ovaj, to bas nije tacno.Kinezi prave Epiphone sve u sesnaest,i to sve modele.Ne kazem da je njegova MIC,ali uvek postoji mogucnost,sa nasim prodavnicama nikad nisi nacisto... :idea:

epiphonelespaul

Post by epiphonelespaul » 14 Feb 2010, 14:49

to ti pricam...pise MIC :) ali zvuk je ok i prodavac je prilicno siguran u kvalitet. ja ne znam kakav je kvalitet ovih MIC u odnosu na usa...ako su delovi isti i sve dobro zasrafljeno, onda ne bi trebalo da je frka... ne znam, za sada sam zadovoljan...nisam jos uvek klepton da bi mi smetali minidetalji... ali me zanima samo sta imam :)

Post Reply