http://www.thomann.de/gb/vox_ac30_cc2_gitarrencombo.htm
da imate 1500 eura?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: da imate 1500 eura?
You are here:enaB wrote:Pa ovo je "muzički forum", ne samo gitaroški, iako vas ima najviše

Tačno, ali nije napisao da svratim na recimo "Ostali instrumenti" forum nego na filosofski forum koji ovde ne postoji, pa je komentar mogao da se odnosi jedino na ceo ovaj forum kao celinu 
Tacno, ali ti si usao u podforum Elektricna gitara i odgovarao na temu u podforumu Elektricna gitara, i zbog toga si dobio odgovor koji si dobio. Inace moj post je vise bio reakcija na:
enaB wrote:Pa ovo je "muzički forum", ne samo gitaroški
Da, jesam, i, šta se pališ? 
A inače, do teme sam došao idući na Pogledaj nove postove
A inače, do teme sam došao idući na Pogledaj nove postove
-
nenadnenad
neznanje nije opravdanje
- Haralampije
i za kaznu sad svima po 1500 evra,i nema necu! 
Ja sam tebi samo ukazao gde se nalazis, posto sam primetio da toga nisi svestanenaB wrote:Da, jesam, i, šta se pališ?
cccira wrote:Ja sam tebi samo ukazao gde se nalazis, posto sam primetio da toga nisi svestanenaB wrote:Da, jesam, i, šta se pališ?
Na osnovu čega?Haralampije wrote:i za kaznu sad svima po 1500 evra,i nema necu!
Slažem se, ali ja nisam napisao da nisam znao gde se nalazi tema pre nego što sam poslao poruku, tako da to nije ni bio pokušaj pravdanja.nenadnenad wrote:neznanje nije opravdanje
Poruka u kojoj kažem da bih se opljačkao moj je odgovor na postavljeno pitanje i ne kosi se ni sa jednom stavkom iz pravilnika koji sam pročitao, a u kom takođe nigde ne piše da samo gitaristi imaju pravo da odgovaraju na teme u podforumima vezanim za gitare
- DrGreenthumb
- MF veteran
Moji pravi, all original, NOS 'vrici ce otici u ruke gosn' Tase uskoro it seems, dobro, vecinu ce uzeti gos'n Stew Mac and Co, al' dobro...MUzzY wrote:Hm posle igranja sa Dr.ovom tamburom mojih imaginarnih 1500 evrica bi otislo u ruke gosn' Tasi.
- DrGreenthumb
- MF veteran
Viseumlje? Vise je spam. Msm, ja ne idem u podzanr goa trance muzike da bi tamo gnusajuci rekao kako me to ne interesuje.enaB wrote: takođe nigde ne piše da samo gitaristi imaju pravo da odgovaraju na teme u podforumima vezanim za gitareŠto će reći da u principu problema nema, osim što vas pogađa 'višeumlje'.
- Haralampije
You're talkin' to me?enaB wrote:Na osnovu čega?Haralampije wrote:i za kaznu sad svima po 1500 evra,i nema necu!.

There are three ways of doing things around here: the right way, the wrong way, and the way that *I* do it.

You understand?
e sad za kaznu 3000 evrica,i menja se naziv teme u IMATE 3000 EURA?

http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_spamDrGreenthumb wrote:Viseumlje? Vise je spam. Msm, ja ne idem u podzanr goa trance muzike da bi tamo gnusajuci rekao kako me to ne interesuje.enaB wrote: takođe nigde ne piše da samo gitaristi imaju pravo da odgovaraju na teme u podforumima vezanim za gitareŠto će reći da u principu problema nema, osim što vas pogađa 'višeumlje'.
Ne upadam u opis, više bi moglo da liči na internet troll ako ćemo baš da preciziramo, mada i tu postoje odstupanja. Ja sam bio rekao šta sam mislio na ovoj temi, a onda ste se vi uhvatili za komentar, počeli sa širenjem priče i tu kreće igra bez granica ("...umorna prica, trganje stranica"
- DrGreenthumb
- MF veteran
And yet again you do it...
A posto je pitanje vezano za gitarsku opremu u vrednosti od 1500e tvoje misljenje nije pozeljno, posto te gitare, je li, ich ne interesuju. Geddit now?Forum spam is the creating of messages that are advertisements, abusive, or otherwise unwanted on Internet forums.
ali matori tvoj odgovor cak nespada ni u "Ostali instrumenti" jer nisi pomenuo nijedan drugi instrument... skroz je filosofski odgovor tvoj... opustenoenaB wrote:Da moram da potrošim te pare na gitaru i opremu za gitaru verovatno bih opljačkao sam sebe, pošto me električne gitare ič ne interesuju