Baja vs Classic 60's..:)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
tHe bLuEsMaN

Baja vs Classic 60's..:)

Post by tHe bLuEsMaN » 08 Apr 2010, 19:40

Zanima me koja je razlika izmedju ova dva Telecastera..pa ako neko moze da mi kaze..a tu su negde u cenovnom rangu..:)

dweezil

Re: Baja vs Classic 60's..:)

Post by dweezil » 08 Apr 2010, 20:03

Pa ono Baja je da kazem malo extremniji tele tj. ko bash voli extreman telecaster zvuk, kreshtav i napucan, ash telo i stari debeli vrat (dodushe ne sasvim kao nekad, radius vrata je malo moderniji tj. 9,5) , ima 4 way switch i push pull vol pot, Baja je da kazem hotrodovano tele. Ima vise opcija sa pickupima.

Classic 60 Tele je da kazem malo mozda meksa i mirnija, postoji samo rosewood fretboard kao opcija, rosewood je opet malo manje prangijav, mada to sve zavisi, mada i ona je bash lepo tele, obe su pristojne gitare, zavisi ko sta voli. Obe imaju starinski vintage 3 brass saddle bridge koji se meni bash bash dopada.

al sam objasnio, al zamalo :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 08 Apr 2010, 20:13

Ja sam recimo hteo Baja telac kad sam kupovao teletinu sa singlovima, ali nisam nashao pa sam uzeo Blade delta Standard i dobio neshto vrlo slicno tome...mada kad bih naleteo na Baju, bio bi moj kako tako...super su i to gitare :mrgreen:

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 09 Apr 2010, 02:38

Hmm..svirao sam fenderove standardne C-vratove..i u odnosu na les paulov..ovaj mi bolje lezi u ruci..:)
e sad nzm kako bi mi u ruci lego V-vrat..:)

Post Reply