Zna Li Neko Majstora Pecu ("Ujka" Pecu) Koji Pravi Gitare?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Zna Li Neko Majstora Pecu ("Ujka" Pecu) Koji Pravi Gitare?
Pre par dana došao sam u posed jedno "strata" telo je ne bitno u celoj priči ali je vrat vrlo extra. Naime to je jedan komad javora uradjen besprekorno-perverzno, kao da je od stakla. Jedino što znam je to da ga je uradio majstor Peca ili "ujka" Peca čuo sam da tako zovu čoveka. Bio bih Vam zahvalan ako neko zna nešto više o tom gospodinu da to podeli sa nama. Pozdrav.
Re: Zna Li Neko Majstora Pecu ("Ujka" Pecu) Koji Pravi Gitare?
Ja znam Pecu....ako nekome treba kontakt sa njim,neka se javi
.....Da napomenem da je meni napravio strata koji je bolji od nekih custom shopova koje sam svirao....tako da probate ,nista vas ne kosta!

Mislite na Peđu ili je to neki "novi" Peca guitar-builder?
Verovatno je Pedja u pitanju...guv'nor wrote:Mislite na Peđu ili je to neki "novi" Peca guitar-builder?

- Hillybilly
Imao sam priliku davno da upoznam jednog majstora Pecu koji se bavio izradom gitara a imao je i radnju za plocaste materijale negde na pocetku Juznog Bulevara . Video sam i par njegovih oglasa nedavno na kupujem-prodajem.
Da, to je taj Peca....Hillybilly wrote:Imao sam priliku davno da upoznam jednog majstora Pecu koji se bavio izradom gitara a imao je i radnju za plocaste materijale negde na pocetku Juznog Bulevara . Video sam i par njegovih oglasa nedavno na kupujem-prodajem.
Pozdarv svima!Da li bih mogao dobiti broj od majstora Pedje jer sam izgleda dosao u posed jednog telecaster-a koji se ispostavilo da je njegov rad pa bi ga pitao par stvari...Hvala puno!