Ne bih se ja zezao sa tim ekstremno mešanim paketima - torzija vrata je gadna stvar i ne mere da se popravi. Sem ako nemaš dve šipke u vratu.theTrooper wrote:10/60 da nastimujem u E

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne bih se ja zezao sa tim ekstremno mešanim paketima - torzija vrata je gadna stvar i ne mere da se popravi. Sem ako nemaš dve šipke u vratu.theTrooper wrote:10/60 da nastimujem u E

sl0e wrote:Ibanez je to, i da se desi nesto - nije steta

ibanez i jackson te tenzije zatvorenih ociju i sa rukom na ledjima izdrze, a onaj gibson, dunes mu u glavu sa pogresne strane, on se slomi, a fenderasi, pih, njih ljudi toliko mrze da ih namerno lome na sceni...
  ibanez i jackson te tenzije zatvorenih ociju i sa rukom na ledjima izdrze, a onaj gibson, dunes mu u glavu sa pogresne strane, on se slomi, a fenderasi, pih, njih ljudi toliko mrze da ih namerno lome na sceni...

E do mojega, na kraju ce da ispadne da cu morati da ih uvezem iz Deutschlanda... hvala na informaciji momci!sl0e wrote:
Btw, drzi mitros super bullets ali su 2008 godiste. Ja uzeo neko pakovanje ali je pocrkalo odmah, nije sveze.
Lepo leze na scallopovanom vratu.. bolje se cuju od Ernie Balla.guv'nor wrote:Što Riči, nije valjda da su toliko dobre da moraš baš i samo njih da sviraš?

RitchieB wrote:Ne znam da li lepo mozes da procitas, ali evo, Fenderova preporuka

Ok, legitimno.RitchieB wrote:Lepo leze na scallopovanom vratu.. bolje se cuju od Ernie Balla.
 Samo pazi, što pre potrošiš stare zalihe Mitrosa to će pre naručiti sveže!
 Samo pazi, što pre potrošiš stare zalihe Mitrosa to će pre naručiti sveže! 
mislim_stvarno wrote:vid' ove matorce/vintigere sto nasli da zajebavaju...ibanez i jackson te tenzije zatvorenih ociju i sa rukom na ledjima izdrze, a onaj gibson, dunes mu u glavu sa pogresne strane, on se slomi, a fenderasi, pih, njih ljudi toliko mrze da ih namerno lome na sceni...
U pravu si majstore, Ja sada imam dve prave gitare a to su Ibanez RG 560 iz 91. godine( pretpostavljam da znas o kom godistu pricam) sa nadrkanom Seymour Duncan strujom ( ta gitara cisti sve custom shop stratocastere o patos) i jedinu gitaru koju je Fender napravio da radi kako treba a to je , TELECASTER '52 REISSUE
Ove koji sviraju stratocastere veoma zalim, ljudi zive u mraku!!!
Super bullets je mitros ranije drzao

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest