Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Trzalice u Srbiji
Ne pricamo o tome da se grafika skida jer je to nezaobilazno, vec o brzini skidanja iste. Kod ZR trzalice je to vreme reda velicine par sati, sto i nije bas pozitivno ako ste kao ja razmisljali da uradite logo benda na trzalicama ili tako nesto. Za sve ostale primene je nebitno 

- Shivering_shadE
Sto kazu Kristijan i Igorpan, vecina tortex trza se oguli za cas, slicno je i sam mojim. A sto se tice stampe za bendove nasao sam nesto mnogo bolje, ali skupo ko ne daj boze! Danas cu saznati koliko zaista valja kad mi urade trze za Cactus Jack.cccira wrote:Ne pricamo o tome da se grafika skida jer je to nezaobilazno, vec o brzini skidanja iste. Kod ZR trzalice je to vreme reda velicine par sati, sto i nije bas pozitivno ako ste kao ja razmisljali da uradite logo benda na trzalicama ili tako nesto. Za sve ostale primene je nebitno
Iskreno, trudio sam se da nadjem boju u Srbiji koja dovoljno dugo ostaje, i da ne prelazi neku granicu sto se tice cene, ali jednostavno NE postoji tako nesto, a bio sam u najmanje 10 firmi.
I pretpostavio sam ja je ovakva situacijaShivering_shadE wrote:Iskreno, trudio sam se da nadjem boju u Srbiji koja dovoljno dugo ostaje, i da ne prelazi neku granicu sto se tice cene, ali jednostavno NE postoji tako nesto, a bio sam u najmanje 10 firmi.

- Shivering_shadE
Evo i prvih custom trza, stampa se ovaj put NE skida tako lako, mora poprilicno da se zaore da bi se nacela... a da li se vremenom skidaju od sviranja, jos ne znam:)

- Shivering_shadE
evo i neceg novog...

A kakav je cenovnik za ove custom print trze?
Kristijan wrote:A kakav je cenovnik za ove custom print trze?

ako mozes da mi pravis neke trze sa hipi, pejotl motivima, ja cu da se pretplatim

Jesi probao da napravis hrapavije trzalice?
Duane wrote:Kristijan wrote:A kakav je cenovnik za ove custom print trze?![]()
ako mozes da mi pravis neke trze sa hipi, pejotl motivima, ja cu da se pretplatim
Hipi su zakon! Meni ortak iz Amerike doneo neke na kojima pise Woodstock, a pozadi ili cvetic ili peace znak... Mnogo su kul

- Shivering_shadE
To ne mogu ovde pricam, poslacu ti u PM ovih dana.Kristijan wrote:A kakav je cenovnik za ove custom print trze?
- Shivering_shadE
Ne jos, bash sam bio zauzet, a to zahteva puno vremena, da ne pricam novca...Funkomat wrote:Jesi probao da napravis hrapavije trzalice?
Upravo sam otpratio Baneta Jelica, i on je dobio svoje trze:)
Danas sam dobio trzalice, obe dimenzije.
Na prvo "pipanje" deluju mi malo klizavo, ali jako lepo klize po zicama.
Ne primecujem razliku izmedju 1.00 i 1.14 u sviranju.
Cak mi ni ne smeta sto su malo tvrde za moj ukus, naklonjen sam Nylon varijanti.
Vrhunska zavrsna obrada!

Na prvo "pipanje" deluju mi malo klizavo, ali jako lepo klize po zicama.
Ne primecujem razliku izmedju 1.00 i 1.14 u sviranju.
Cak mi ni ne smeta sto su malo tvrde za moj ukus, naklonjen sam Nylon varijanti.
Vrhunska zavrsna obrada!

ja nabacio u italiji par, al ih ne sviram, greota potrositi, mlogo su dobrenemirkv wrote:Duane wrote:Kristijan wrote:A kakav je cenovnik za ove custom print trze?![]()
Hipi su zakon! Meni ortak iz Amerike doneo neke na kojima pise Woodstock, a pozadi ili cvetic ili peace znak... Mnogo su kul

- Shivering_shadE
OK ljudi, treba mi vasa pomoc... Vec ove nedelje planiram da zapocnem rad na drugim debljinama, a planiram ih jos 4. Za deblje sam siguran da ce biti 1.5 i 2.00 mm, ali za tanje ne mogu da se opredelim, dvoumim se izmedju (1) 0.50/0.75 i (2) 0.60/0.85. Tako da bi mi jedno oglasanje pomoglo... zamolio bih da glasaju iskljucivo ljudi koji koriste neke od ovih debljina.
Znaci, dovoljan je kratak odgovor na ovom postu, kombinacija 1, ili 2... kraci komentari su takodje pozeljni.
Nadam se da cete se odazvati u sto vecem broju!
pozz
Znaci, dovoljan je kratak odgovor na ovom postu, kombinacija 1, ili 2... kraci komentari su takodje pozeljni.
Nadam se da cete se odazvati u sto vecem broju!
pozz
Hmm, od tih tanjih, moj izbor bi bio 0.7 :/. Tako da, 0.5/0.7 opcija