Lik prodaje to pojacalce za 200e, made in england, sa lampom u predpojacalu...
Da li je to pametno uzimati, meni to deluje mnogo para za 20-ak vati...
A s'druge strane treba mi neki kombo, ja sam hteo nesto oko 50-ak vati da bih mogao i da ga koristim za probe ako ikada budem imao bend. Pa...
Marshall Valvestate 20
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Marshall Valvestate 20
Ma jok, mozes da skupis jos malo para i da uzmes nesto bolje sigurno. Jedino ako si se bas zakacio za tu lampu u pred pojacalu...Po nekim review-ima nije dovoljno za probe, vec je iskljucivo za kucno vezbanje. Ako ima neko ko ga je stvarno probao bolje ce ti preneti utiske. Po meni mozes da nadjes bolje za te pare. 

- mislim_stvarno
ja sam za te pare uzeo marshall 5212, matori tranzistorac sa 50w i 2x12", ali radi fantasticno (jedino su potovi istroseni, ali i onako ih ne drkam cesto...)
- LazaRocker
ej ja imam tog marshalla, mislim ovo je advenced valvestate, isto lampa u predpojacalu, 20w. izvlaci mnogo sto se jacine zvuka tice, ja radim probe vec godinu dana s njim, i ono, ok se cujem, pojacalo je pravljeno da bude kolko tolko vintage, znaci ako nemas procesor ili neku dzdz distorsion pedal nemoj da ocekujes da dobijes neki zajebani-metalika zvuk. prem da moze i to. odradio sam 2 svirke s njim, pristojno se culo.