Aria STG 003 test(is)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Aria STG 003 test(is)

Post by nemanjavelimirovic » 03 Oct 2010, 21:26

Obecao sam nekoliko ljudi da cu napraviti video test moje nove krsh gitare na kojoj je jedina modifikacija to shto sam voskirao magnete. Snimao sam preko mog VOX-a, direkt gitara u pojacalo (preko true bypass-a mog RAT-a). Web kamera je sam uzas :lol: , ali zvuk je snimljen preko M AUDIO Delta 2496 u koju je preko miksete isao AT2020 mikrofon pozicioniran na otprilike optimalnu vrednost u odnosu na gitarski zvucnik. Zvucnik je Celestion Greenback. U drugom videu, moze se cuti gitara u LIVE akciji, tj sa nekog koncerta humunitarnog kojeg smo svirali pre par dana. Tu je pojacalo Marshall BASS tranzistor 40w, pedala ista stim da gitara ide preko pedalboarda i Dunlop Wah-a, pa verovatno nije ni malo TRUE bypass :lol: . Komentarisite. Ovaj video je namenjen u principu mladima koji hoce da uskoro kupe neku gitaru, ja pored Yamahe Pacifike preporucujem upravo ove ARIA gitare, mada ne znam kakve su sada, moja je iz Koreje, ove nove su verovatno iz Kine, ali isti qratz pretpostavljam...? Takodje i svim dragim forumashima koji bi da pored svoje skupocene gitare mozda kupe jos jedan jeftin strat za njakanje a mozda i za neshto vishe... :ziveli:

Uz ovu temu bih pitao sve sa foruma da li neko ima 3PLY crnu strat standard masku da proda? Moze i na PP :ziveli: Lepse ce izgledati gitara sa crnom maskom :gitara2: :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Aria STG 003 test(is)

Post by nemanjavelimirovic » 03 Oct 2010, 22:49

E da, ako neko ima savet posle pregledanog klipa, da li menjati neki od magneta i sl nek kaze i to. Ovako je gitara sasvim prijatna za sviranje i ne rastimava se uopshte. Hardver je ok sasvim, nema potrebe da se menja, mozda jedino tremolo blok bi stavio onaj debeli ko na AM fenderima modernijim, al ono, ne znam da li je to potrebno i da li se isplati budziti ovakvu gitaru... :)

Nostradamussen

Re: Aria STG 003 test(is)

Post by Nostradamussen » 09 Oct 2010, 04:09

moj dobar drug je pazario ovakvu gitaru u sklopu gitarskog paketa u skymusicu, izaslo je ekstra povoljno (oko 18-19 hiljada za tu gitaru + vox od 10 il 15 vati, 2 kabla, trzalica, kais, stimer, stalak i torba).

gitara je za te pare odlicna, cesto je njakam kad dodjem kod njega :)

Post Reply