Seymour Duncan ili EMG 81/85
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Seymour Duncan ili EMG 81/85
solomon:
nemoj slucajno da si rasturio kb-a,greota onakve gitare...nikako da zadrzim koji dinar da je pazarim,kanio sam se 20 puta...ko god da je uzme nevjerovatno je prosao.
nemoj slucajno da si rasturio kb-a,greota onakve gitare...nikako da zadrzim koji dinar da je pazarim,kanio sam se 20 puta...ko god da je uzme nevjerovatno je prosao.
da li zavisi od gitare (imam squier strat bullet i vox vt15) da li cu da dobijem ovakav visok ton kao na ovom snimku: http://www.youtube.com/watch?v=_aHcr72h ... re=related
pogledajte 0:06
da li to uopste sa ovom opremom mogu da izbucem?
pogledajte 0:06
da li to uopste sa ovom opremom mogu da izbucem?
- mislim_stvarno
to se zove pinch harmonic
kako to mogu da izvucem iz mog pojacala (ako uopste mohu
)

Odgledaj ovaj video i potrazi jos malo, izgleda tesko u pocetku al kad malo naviknes posle svaki izlazi

I na pocetku probaj sa nekom debljom trzom...
samo tehnika,mada treba i dosta masti,dobar drive da bi se culo muskilaza96 wrote:kako to mogu da izvucem iz mog pojacala (ako uopste mohu)

- mislim_stvarno
to je tehnika, ne zavisi od opreme, ali lakse ce izaci sa vise gaina na pojacalu i na gitari sa jacim magnetom, ali opet, ne zavisi previse od opreme, toliko da ne moze da se odsvira na tvojoj, moze da se odsvira i na iskljucenoj el gitari
aaaaaa provalio sam sad sam nesto uspeo, fora je da se zica kasnije MALO zadrzi palcem....
HVALA!
HVALA!
laza96 wrote:Razmisljao sam i zakljucio da ste u pravu. Bolje da skupim pare i kupim nesto stvarno bolje nego da za 400e kupim nesto sto je mozda malcice bolje od onog sto imam sad. Za 400e bi mogao da napravim mnogo bolji izbor. Za te pare u obzir dolazi sledece:
1.Jackson DXMG (EMG 81 - bridge, EMG 85 - neck) - 400e
2. Epiphone Goth Explorer (Seymour Duncan SH4 - bridge, Epiphone Alnico classic humbucker - neck) - 400e
3. Epiphone Les Paul Standard Ebony (epiphone magneti - s tim sto bi ih kasnije zamenio) - 360e
Sta mislite? Sta bi bilo najbolje u odnosu na ulozeno?
Hvala unapred.
Druže u DXMG su EMG HZ stock magneti, velika razlika u odnosu na 81/85
EDIT: Izvinjavam se, sad videh da misliš na polovnu iz oglasa, to je ok ponuda i cena.
Koja gitara je bolja cene skoro iste: Epiphone les paul standard plaintop - http://www.dawsons.co.uk/acatalog/00063846.jpg , ili vintage v100cs cherry sunburst - http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_imag ... d41404.jpg
A to ima veze sa magnetima ... kako?